Objavljeno: 7.8.2019 15:00

Danes bo predstavitev Samsung Galaxy Note 10

Danes ob 22:00 po našem času bomo lahko v živo spremljali Samsungovo predstavitev telefona Galaxy Note 10.

Predstavitev bo potekala v New Yorku, kjer je tudi naš urednik. Sodeč po mnogih govoricah se ob navadnem modelu pričakuje še povečan Plus, prvi bo imel 6,3 palčni AMOLED zaslon, drugi 6,8 palčnega. Telefona bosta na evropskem trgu uporabljala ravnokar predstavljen procesor Exynos 9825 - gre za Samsungov prvi procesor, narejen v tehnologiji 7 nm. Pri njem merijo na čim boljšo grafično zmogljivost ob solidni porabi energije.

Osnovni model naj bi imel 8 GB pomnilnika, večji Note 10+ pa kar 12 GB. Prvi se naj bi pohvalil z akumulatorjem zmogljivosti 3.500 mAh, drugi pa s kar 4.300 mAh. Kot smo že navajeni pri napravah Note, bo na voljo tudi pisalo, ki bo po novem omogočalo tudi risanje gest v zraku (denimo za drsanje levo in desno med fotografijami, zumiranje, itd). Šlo naj bi za prva Samsungova telefona višjega razreda brez izhoda za slušalke.

Več o teh telefonih bo znano danes zvečer, prednaročila naj bi tudi pri nas stekla že v naslednjih dneh. Cene se naj bi začele pri dobrih tisoč evrih, večji model Plus naj bi bil okoli dvesto evrov dražji. Dogodek se lahko spremlja preko Samsungove spletne strani.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji