Objavljeno: 8.11.2008

Canonovi novi profesionalki

Družina Canonovih ročnih video kamer profesionalne kakovosti je bogatejša za dve novinki. Modela XH G1S in XH A1S sta seveda kos visoki ločljivosti HDV1080i. Ključne izboljšave prejšnjih modelov so na novo oblikovan objektiv za udobnejše upravljanje, izboljšane zvočne lastnosti in razširjene možnosti ustvarjalnih snemalnih funkcij.

Novi video kameri ponujata snemalcem edinstven nadzor na snemanjem, saj sta bili razviti in izboljšani na podlagi povratnih informacij uporabnikov prejšnjih modelov XH. Nizkoproračunska video produkcija je tako dobila dve novi kakovostni orodji.

Lastnosti video kamer XH G1S in XH A1S: - Posnetki v visoki ločljivosti 1080i HD profesionalne kakovosti z izborom hitrosti (50i/25F) - Sistem treh 1/3-palčnih tipal CCD visoke ločljivosti z 1,67 milijona točkami - Procesor DIGIC DV II za hitro obdelovanje posnetkov HD - Preoblikovan 20-kratni HD-videoobjektiv z ločenimi obroči za ostrenje, zumiranje in zaslonko, ki omogočajo nadzor s tremi prsti - Izboljšane zvočne lastnosti: - Razširjene možnosti obdelave slike in nastavitve Cine Gamma - Izboljšana mehanska zasnova za večjo trdnost in enostavnost uporabe - Snemanje v načinu NTSC (60i/24F/30F) na voljo z nadgradnjo - Studijska povezljivost (samo XH G1S) - Izhod HD-SDI za nekompresiran video visoke ločljovosti Full HD (1920 x 1080) z vzorčenjem barv 4 : 2 : 2 in vključenim zvokom - Priključka Timecode in Gen Lock za nadzor snemanja z več kamerami v studijskem okolju

www.canon.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji