Objavljeno: 7.1.2010

Canon z novimi videokamerami

Canon je občutno okrepil svojo ponudbo videokamer LEGRIA, saj je predstavil kar štiri nove serije. Kamere, pri katerih prednjači ponudba visokoločljivih modelov, so prvenstveno namenjene kar najširšemu krogu uporabnikov, od ljubiteljev videa, prek tistih, ki potrebujejo enostavno rešitev za snemanje družinskih dogodkov, pa vse do aktivnih uporabnikov družabnih omrežij.

Modeli LEGRIA HF S, LEGRIA HF M in LEGRIA HF R imajo vgrajen Canonov sistem HD Camera s tipalom visoke ločljivosti CMOS, objektiv Canon HD Video in procesor DIGIC DV III za najvišjo kakovost in ostrino videa. Vgrajenih imajo več funkcij, ki poenostavljajo zajem in izmenjavo domačih video posnetkov, denimo način snemanja Smart Auto, izboljšan sistem snemanja Video Snapshot in način Pre REC.

Vsi modeli s tipalom CMOS ločljivosti 8 milijona točk in posebej razvitim objektivom HD Video ponujajo visokokakovost slike. Optična stabilizacija, velik 8,8-centimetrski zaslon LCD, občutljiv na dotik, ter način Smart Auto in dve reži SDHC sta standardna oprema na vseh naprednejših modelih HF S. Napredne avdio zmogljivosti, kot je integriran samodejni omejevalnik mikrofona, dodatno bogatijo izvrstno snemalno funkcionalnost.

LEGRIA HF M je strojno malce šibkejša, a je še vedno opremljena s tipalom CMOS Full HD ločljivosti 3,3 milijona točk. Enostavnost uporabe povečuje 6,8-centimetrski zaslon LCD, občutljiv na dotik, z intuitivnim, na kretnje občutljivim uporabniškim vmesnikom, ter napredne lastnosti, kot je Smart Auto. Za uporabnike s plitvejšimi denarnicami, ki se vseeno ne želijo odreči zajemu dogajanja v visoki ločljivosti, poskrbi serija LEGRIA HF R. Tu je še serija LEGRIA SD, ki praktično predstavlja največ, kar ponuja standardna ločljivost.

www.canon.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji