Objavljeno: 3.2.2013

Brezžično napajanje za Galaxy S III

Medtem, ko so vedno bolj glasne govorice, da bo prihajajoči Samsung Galaxy S IV imel kot eno poglavitnih novosti zmožnost brezžičnega napajanja, so se na spletu pojavila navodila, kako lahko to na preprosto naredimo za današnji Galaxy S III. Vse kar je potrebno, je nekaj rezervnih delov od zdaj že pokojnih telefonov Palm, bakreni trak, lepilni trak in dobršno mero spretnosti.

Osnova je Palm Touchstone, zunanja polnilna postaja, ki omogoča brezžično napajanje za telefone Palm Pixi Tuchstone. Tega, skupaj s pokrovom za Pixi lahko dobimo v ZDA za okoli 25 dolarjev. Drugod morda za kak dolar ali vero več. Potrebujemo še nekaj bakrenih trakov, s katerimi bomo preusmerili električno energijo na baterijo v Samsungu Galaxy S III, v osnovi pa moramo preseliti indukcijsko tuljavo iz pokrova za Pixi v pokrov od Samsunga.

Natančna navodila, ki se jih velja striktno držati, so na voljo na spodnji povezavi. Omeniti velja zanimivost, da se tako modificirani Galaxy S III polni celo nekoliko hitreje, kot če bi ga polnili prek priloženega napajalnika USB.

http://howto.cnet.com/8301-11310_39-57566806-285/this-easy-hack-adds-wireless-charging-to-samsung-galaxy-s3/

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji