Objavljeno: 26.10.2023 05:00 | Teme: apple

Apple podražil TV+ in druge storitve

Apple je podražil svoje naročniške storitve, ki so v povprečju tretjino dražje. V večini držav, tudi v Evropi, so se podražili Apple TV+, Apple Arcade in Apple News. Po novem bo Apple TV+ stal 10 evrov mesečno (doslej sedem), Apple Arcade sedem evrov mesečno (doslej pet) in Apple News+ 13 evrov mesečno (doslej deset). Letna naročnina za Apple TV+ je šla s 70 na 100 evrov. Istočasno se podražili tudi paketi Apple One.

Za nove naročnike že veljajo nove cene, za obstoječe pa se bo dvig zgodil v 30 dneh. Apple je TV+ nazadnje podražil pred letom dni, ko je s petih evrov ceno dvignil na sedem evrov. Tedaj je podražil tudi Apple Music, ki pa to pot ne spreminja cene. Enako velja za Apple Fitness+.

Apple je podražitev pospremil s komentarjem, da se še naprej "osredotočajo na dobavo najboljše uporabniške izkušnje za stranke, kar dosegajo z dodajanje kakovostnega razvedrila, vsebin in inovativnih lastnosti svojim storitvam. Jasno pa je, da so višje cene posledica naraščajočih stroškov in drage produkcije novih vsebin.

 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji