Objavljeno: 6.9.2018 09:00

Apple iPhone, iPhone XS in XS Max

Le še nekaj dni manjka do uradne predstavitve novih telefonov Apple iPhone, iz "dobro obveščenih virov" pa prihajajo zanimive nove informacije. O tehničnih lastnostih se je že veliko razpravljalo, zdaj pa so kot kaže (neuradno) znane tudi cene in imena novih modelov.

Naslednika današnjega telefona Apple iPhone X bosta menda dva. 5,8-palčni zaslon OLED bo vgrajen v novi telefon iPhone XS, večji 6,5-palčni zaslon OLED pa v iPhone XS Max. Poleg teh dveh naj bi Apple predstavil tudi novi iPhone s 6,1-palčnim zaslonom LCD, ki naj bi bil cenejši od ostalih dveh in nekakšen naslednik telefona iPhone 8. Prav pri tem modelu še ni jasno, kako se bo točno imenoval, morda pa ga bodo imenovali zgolj iPhone.

Iz nemških virov blizu trgovcev prihajajo informacije, da bo Apple pri iPhone XS zadržal približno enake cene kot doslej. Osnovni model (glede pomnilnika) naj bi stal 909 evrov. Večji model XS Max, ki doslej ni obstajal, naj bi v osnovi stal 1.149 evrov. Cenejši 6,1-palčni model naj bi stal 799 evrov.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji