Objavljeno: 5.10.2018 08:00

Ali Google pripravlja tudi Pixel 3 Mini?

Le nekaj dni pred predstavitvijo nove generacije telefonov Pixel 3, so pri Googlu zopet podžgali namige, da je v pripravi tudi tretji, po vsej verjetnosti manjši Pixel 3. V enem od svojih blogov so objavili fotografije štirih telefonov, od katerih so trije brez dvoma premajhni, da bi bili verjetni. Pri tem se nagajivo sprašujejo »kako majhen je premajhen?« in pri tem odgovarjajo, da bo naslednji telefon vendarle nekoliko večji od teh.

Več bo seveda znano v torek 9/10, ko bo Google na posebnem dogodku predstavil telefone Pixel 3 in Pixel 3XL. Morda pa objava na blogu pomeni, da prihaja tudi tretji, morda manjši, morda pa le cenejši model. To bi bilo tudi nekako skladno s strategijo glavnih tekmecev, družb Apple in Huawei, ki sta v zadnjem času prav tako predstavila po tri nove modele hkrati.

Pixel 3 Mini ali Pixel 3 Ultra, kot ga včasih imenujejo, je bil dolgo časa predmet namigovanj, a so govorice na to temo v začetku poletja potihnile. Zdaj poleg namiga iz samega Google nekateri navajajo, da telefon vendarle obstaja pod delovnim imenom Bonito in da gre za telefon srednjega razreda s procesorjem Snapdragon 710.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji