Objavljeno: 19.12.2015 01:00

Acerjev monitor za navdušence

Acer je predstavil vrhunski monitor, ki je namenjen predvsem ljubiteljem iger, vendar bo po obliki in tehničnih lastnostih vzbujal pozornost tudi drugje. Predator Z35 ima kar 35-palčno diagonalo zaslona v razmerju 21:9 in z ločljivostjo 2.560 x 1.080 pik. Zaradi velikosti in razmerja pride zelo prav, da je površina zaslona ukrivljena z robovi, ki so bližje uporabniku.

Acer navaja, da je zorni kot kar 178 stopinj, za odlično sliko pa bo skrbelo tudi kontrastno razmerje 3000:1 ob svetilnosti 300 cd/m. Za gladko sliko pri vrhunskih igrah podpira standard G-Sync in frekvenco osveževanja slike 200 Hz. Za nameček monitor podpira celotno barvno globino lestvice sRGB.

Monitor lahko premikamo v vseh smereh, da prilagodimo optimalni zorni kot za vsakega uporabnika in delovno mesto. Poleg vmesnikov HDMI in DisplayPort ima monitor vgrajene kar štiri vmesnike USB 3.0 za lažji priklop perifernih naprav, in od tam samo z enim kablom do računalnika. Cena 1.100 je glede na velikost zaslona, a na račun nekoliko nižje ločljivosti (ni 4K) zelo konkurenčna.

http://www.acer.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji