Objavljeno: 4.4.2019 13:00

A1 ponuja sestavljanje lastne TV sheme

Pri A1 so danes predstavili možnost sestavljanja televizijske sheme po lastnem okusu brez spremembe cen paketa. Izbiramo lahko med posameznimi programskimi sklopi, te kombiniramo med seboj glede na želje in potrebe.

Vsak izmed treh paketov ponuja določeno število TV točk, s temi točkami so ovrednoteni tudi posamezni sklopi. Količino točk v nekem paketu lahko tudi presežemo, v tem primeru bo mesečni račun za vsako tako točko za en evro višji. Vstopni paket Kombo S ima tako na voljo osem točk, tu lahko vključimo otroški sklop (ta velja pet točk) in (recimo) glasbeni sklop (dodatne tri točke). Ali pa oboje zamenjamo za šport, ki nanese ravno osem točk. V vseh paketih je že vključen osnovni sklop, kamor pašejo nacionalni programi, tistim, ki se z možnostjo kombiniranja ne da ukvarjati, pa ostajajo na voljo tudi vsi obstoječi paketi

Cene ostajajo enake kot doslej, s tem, da trenutno ponujajo tudi akcijske popuste, ki veljajo za celo obdobje sklenjene vezave (eno ali dve leti, od tega je tudi odvisna višina popusta). Zanimivo, da lahko sklope prosto dodajamo in jih po enem mesecu tudi odstranimo. Tako si lahko pred nogometnim prvenstvom vključimo sklop za šport, tega po enem mesecu pa prekinemo in plačamo le za tisti mesec, ko smo ga dejansko uporabljali. Novost je na voljo za vse naročnike fiksnih priključkov, tudi hibridnih, kjer se s fiksnim priključkom kombinira povezava LTE. Objavili so tudi že spletno stran, kjer si lahko sestavimo lastno shemo.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentarji

boyyce | 4.4.2019 | 13:27

to je že enk velik K.... če se spemebe sheme ne bodo poznale na ceni... Če napreimer ukinem od 200 programov 150 ki jih ne gledam nikoli bi po temtakem morala biti nižja cena

Jure Forstnerič | 4.4.2019 | 13:32

Ravno v tem je poanta - po novem lahko izberete srednji paket in v njega dodate samo šport in dokumentarce (recimo). Ali pa samo osnovni paket in šport.

francee | 8.4.2019 | 15:39

Sem pogledal, a to ni to. Sam bom zadovoljen šele takrat, ko si bom lahko nabral svojih 20 do 30 programov ne glede na kakršenkoli sklope. In da mi ne bodo vsiljevali osnovne sheme z Golico in Veseljakom, ali karkoli je že te sorte, pa pri nacionalnih vse balkaniade, pa da si bom lahko od glasbenih odkljukal le Mezzo itd. itd. Ampak, menda oni to od ponudnikov dobijo v paketih - pač vezana trgovina - in kakor ne morejo ponujati ločenl naprej.

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji