Objavljeno: 8.2.2013

15. marec za Galaxy S IV

Po pisanju številnih virov naj bi Samsung novo generacijo priljubljenih mobilnih telefonov Galaxy S predstavil 15. marca, prodaja pa naj bi stekla že v aprilu. Potemtakem naj bi Samsung preskočil doslej domnevano predstavitev na konferenci MWC in svojemu paradnemu izdelku namenil poseben dogodek, kjer bo lahko bolj v soju medijskih luči.

V vsakem primeru pa Samsung nadaljuje s tradicijo letnih zamenjav modelov, nič manj pomemben pa ni cilj, da to počnejo kak teden ali mesec pred tem, ko Apple predstavlja nove generacije lastnih telefonov iPhone.

Kot bi pričakovali, se je že pred časom začel lov na najboljšo napoved tehničnih lastnosti. Po sedanjem večinskem prepričanju naj bi imel novi Galaxy S IV 5-palčni zaslon AMOLED s polno ločljivostjo HD, kar osem-jedrni procesor Exynos 5 Octa in fotoaparat z ločljivostjo 13 milijonov pik. Pomnilnik bo velik 2 GB, računamo pa lahko na NFC, LTE, podporo za kartice microSD in Android 4.2.1. Ostaja pa odprto vprašanje, ali bo novi telefon prvič uporabljal tudi tehnologijo za brezžično napajanje.

http://www.samsung.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji