Xerox Phaser 3320dni

Objavljeno: 21.4.2015 | Avtor: Jure Forstnerič | Kategorija: Laserski tiskalniki | Revija: Maj 2015 | Teme: nenehni testi

Xerox je bil pred leti znan predvsem po velikih tiskalnikih, namenjenih večjim pisarnam, in po kopirnih strojih. V zadnjih letih so ponudbo razširili predvsem v nižjem cenovnem razredu, zdaj ponujajo tudi veliko cenejših naprav, namenjenih domačim uporabnikom, tudi domačim podjetnikom in manjšim pisarnam oziroma delovnim skupinam. Predvsem slednjim je namenjen tudi tokrat preizkušeni Phaser 3320dni. Gre za večjega brata laserskih tiskalnikov, ki smo jih sicer preizkusili med cenejšimi črno-belimi laserskimi napravami, je pa nekoliko dražji od modelov, ki smo jih uvrstili na omenjeni preizkus.

Tiskalnik je na videz povsem preprost, na hitro ga praktično ne ločimo od drugih modelov tega izdelovalca. Na desni strani opazimo majhen, črno-beli zaslon stanja, prek njega lahko na hitro preverimo nastavitve in stanje naprave. To pride prav tako med reševanjem težav (da hitro vidimo, ali gre za kak zataknjen kos papirja) kot tudi med preverjanjem omrežnih nastavitev, ki jih lahko tiskalnik seveda natisne brez potrebe računalnika. To je seveda standard pri dražjih modelih, se pa občasno najde tudi na kakšni cenejši laserski napravi (brizgalniki tega ranga imajo že dlje časa sicer večje, barvne zaslone).

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki