Samsung CLX-3160 FN in CLX-2160N

Objavljeno: 30.9.2007 11:08 | Avtor: Jure Forstnerič | Kategorija: Laserski tiskalniki | Revija: September 2007 | Teme: nenehni testi, laser, tiskalnik

Samsungova dvojčka novinca v razredu večopravilnih laserskih tiskalnikov se med seboj razlikujeta predvsem po tem, da ima model 3160FN tudi faks in s tem podajalnik za optično branje. Oba pa sta opremljena tudi z omrežnim vmesnikom, kar pomeni, da sta kakor nalašč za manjše pisarne.

CLX-2160 oglašujejo kot najmanjši večopravilni laserski tiskalnik in to mere potrjujejo. CLX-3160 je v vseh smereh nekoliko večji, največ seveda v višino, saj je videti, kot da so na manjšo napravo le dodali enoto za podajanje listov. Oba imata spodaj predal za papir, v katerega lahko spravimo do 150 listov, na voljo je tudi podajalnik za posamezne liste. Na zgornjem robu imamo zaslon stanja in nekaj tipk za nastavitev naprav, dražja naprava ima še številčnico za delo s faksom. Pod omenjenimi tipkami je odlagalnik, na katerem lahko pustimo do sto natisnjenih listov. Pri obeh je na voljo tudi vhod USB za neposredno tiskanje iz fotoaparatov, kar bomo pri laserskih tiskalnikih sicer redko potrebovali, sploh ker gre za stroja, namenjena predvsem pisarnam. Lahko pa zato tiskamo neposredno iz ključa USB, nanj lahko tudi shranimo dokumente iz optičnega bralnika.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki