OKI B432dn

Objavljeno: 23.2.2016 | Avtor: Jure Forstnerič | Kategorija: Laserski tiskalniki | Revija: Marec 2016 | Teme: nenehni testi

Pred časom smo preizkusili OKIjev črno-beli laserski tiskalnik B412dn, zdaj pa še njegovo zmogljivejšo različico, model B432dn. Še vedno gre za razmeroma majhen oziroma kompakten črno-beli laserski model, namenjen deloma zahtevnim domačim uporabnikom, še bolj pa manjšim pisarnam ali posameznim delovnim skupinam. Gre za tiskalnik, ki nekoliko razbremeni velike pisarniške modele, oziroma kako tajnico reši dodatnega sprehajanja.

Naprava je povsem škatlaste oblike, na zgornji desni strani ima majhen, črno-beli zaslon stanja in nekaj tipk. Spodaj je predal, v katerega lahko pospravimo do 250 listov, torej polovico navadnega paketa. Ohišje (in predal) je povsem enako kot pri cenejšem modelu B412dn. Nad predalom je tudi pokrov, pod katerim je samostojni podajalnik, namenjen alternativnim medijem (recimo nalepkam, pisemskim ovojnicam itd.), tam lahko odložimo do 100 listov. Poleg USBja je vgrajen tudi omrežni vmesnik, kot izbiro si lahko omislimo tudi brezžični omrežni vmesnik. Na voljo je tudi dodatni predal še za 500 listov.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki