Nashuatec SPC411DN

Objavljeno: 2.11.2006 12:55 | Avtor: Tadej Beravs | Kategorija: Laserski tiskalniki | Revija: Oktober 2006 | Teme: laser, tiskalnik, nenehni testi

Med novima barvnima laserskima tiskalnikoma Nashuatec SPC410DN in SPC411DN ni bistvenih razlik - zgolj hitrost izpisa, druge tehnične lastnosti pa so enake. Preizkusili smo zmogljivejši model SCP411DN z deklarirano hitrostjo izpisa trideset črno-belih ali barvnih strani na minuto. Sam tiskalnik je lično oblikovan in dokaj zmernih mer, zato prostor v pisarni zanj ni problem, vendar bo skoraj zagotovo nameščen nekje, kjer bo imelo do njega dostop več uporabnikov. Da je do bližnjega uporabnika bolj prijazen, je mogoče nekaj ventilacijskih šob tudi usmerjati. Med delovanjem sicer ni zelo hrupen, a pri daljšem tiskanju vendarle počasi postane nadležen.

Menjava tonerjev, ki so zanimivo oblikovani in prozorni (tako lahko dejansko vidimo, koliko je v njih še prahu), je zelo preprosta in poteka z zgornje strani. Uporabniški vmesnik na tiskalniku je zelo pregleden, tako da je brskanje ter nastavljanje tiskalnika povsem preprosto. Ima seveda serijsko vgrajen omrežni vmesnik, ki omogoča pregled in nastavitve tiskalnika prek spletnega brskalnika, prav tako tudi obračalnik listov. Tiskalnik je opremljen s predalom za 550 listov ter večnamenskim podajalnikom za sto listov. Dokupiti je mogoče še dva dodatna predalnika.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki