Objavljeno: 25.8.2020 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor September 2020

Naš izbor na iPhonu

Bergfex/Weather Ena najboljših, predvsem najnatančnejših vremenskih aplikacij za iOS, namenjena predvsem gorskemu svetu.

Speechbot Zmogljiva aplikacija, ki samodejno spremeni pisano besedilo v zvočno, denimo spletne članke ali besedila iz naloženih datotek.

Highlighted: Book Scanner Aplikacija, namenjena digitalni hrambi pomembnih delov besedil. Vnesemo knjige, optično preberemo dele besedil in jih digitalno podčrtamo, to pa shranimo in organiziramo.

NBA: Official App Košarka se po koronavirusu vrača, v uradni aplikaciji ameriške lige NBA lahko spremljamo vse rezultate, ob naročnini pa tudi tekme v živo.

Google Arts & Culture Z Googlovo aplikacijo lahko s svojo napravo digitalno obiščemo čez tisoč muzejev iz sedemdesetih držav po vsem svetu.

Supr: Camera & Stories Editor Aplikacija za ustvarjanje zgodb (video posnetkov) iz posnetkov, fotografij in filtrov za objavo na družabnih omrežjih.

Bricks Camera Še ena fotografska aplikacija, ki zajeto fotografijo prikaže kot sestavek barvnih kock različnih velikosti.

Ephemeris: Star & Moon calendar Zmogljiva aplikacija, namenjena fotografom nočnega neba. V njej si lahko predstavljamo, kakšna bo v danem trenutku pozicija teles na nebu.

SUP Trotters SUP Trotters je namenjen beleženju izletov s supom, torej vesljaški deski, vključno s sledenjem GPS in z ogledom izleta na zemljevidu.

Watched – Multimedia browser Brskalnik za različne vsebine, predvsem video posnetke iz najrazličnejših virov. Te poiščemo na spletu, lahko pa začnemo kar z watched.com.

Prodajko – mali oglasi Slovenska aplikacija z malimi oglasi, organiziranimi v različne kategorije, iščemo lahko tudi glede na oddaljenost oziroma regijo.

Vectornator X Zmogljiva aplikacija za vektorsko risanje in ustvarjanje z intuitivnim uporabniškim vmesnikom ter naprednimi funkcijami.

Beer Buddy Družabna aplikacija, namenjena iskanju prijateljev, ki so na pijači, oziroma obveščanju prijateljev, kje smo in kaj pijemo.

WeFish WeFish je namenjena ribičem, da načrtujejo in beležijo svoje ribiške izlete ter ulov.

Magica Aplikacija za spremljanje avtomobila – od beleženja voženj do servisov, porabe goriva in vsega ostalega.

Overlap by Moleskine Enostavna, pregledna aplikacija za pretvorbo časa v različnih časovnih pasovih – za vse, ki pogosto potujejo ali prek spleta sodelujejo z ljudmi z različnih koncev sveta.

Two Dots Prikupna in enostavna ugankarska igra z 2.900 stopnjami različnih težavnosti.

Tiny Decks & Dungeons Strateška igra, v kateri se z različnim orožjem borimo s pošastmi, te pa lahko tudi ulovimo in jih imamo kot pomoč pri naslednjih avanturah.

Legends of Runeterra Ena izmed bolj popularnih spletnih iger s kartami, Legends of Runeterra, je postavljena v priljubljeni svet League of Legends.

Slay the Spire Vrhunska igra, v kateri se z enim izmed štirih likov podamo v napad na stolp, poln sovražnikov, pri tem pa nabiramo nova znanja v obliki kart.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji