Kodak EasyShare Touch M577

Objavljeno: 27.9.2011 | Avtor: Jure Forstnerič | Kategorija: Digitalni fotoaparati | Revija: September 2011 | Teme: preizkus, foto, nenehni testi

Kodak je danes znan predvsem po cenejših žepnih aparatih, kjer ima kar široko ponudbo. Med zanimivejše lahko štejemo model M577, ki se hvali z velikim, za dotik občutljivim zaslonom. Ti zasloni so danes zaradi naprednih telefonov vse bolj priljubljeni, na tem aparatu je razmeroma kakovosten, v rabi je kapacitivna tehnologija zaznavanja dotika, ki zelo lepo zazna naše vnose. Ločljivost zaslona je visoka, kar 460 tisoč pik, po diagonali pa meri 3 palce.

Žal pa so zaradi tega zaslona izpustili večino fizičnih tipk, poleg sprožilca in tipke za vklop na vrhu aparata imamo še tri tipke. Prva je dvosmerna nagibna tipka, s katero upravljamo zum objektiva, v spodnjem desnem vogalu pa sta še dve tipki, ena je za predvajanje fotografij, druga pa za lažje pošiljanje fotografij po spletu. Označena je z besedo ,,share", poznamo pa jo že z drugih Kodakovih aparatov. Med ogledom slik pritisnemo to tipko in izberemo, kam bi jo radi poslali (po elektronski pošti, na Facebook, Twitter, v primeru videa pa tudi YouTube). Fotografije se seveda pošljejo takrat, ko aparat priklopimo na računalnik.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki