HP ProBook 6560b in ProBook 6360b

Objavljeno: 29.11.2011 | Avtor: Blaž Seliškar | Kategorija: Prenosni računalniki | Revija: November 2011 | Teme: preizkus, prenosnik, nenehni testi

Boj za poslovni razred prenosnikov na trgu je hud. In tudi v ta razred Hewlett Packard posega kar z več serijami svojih prenosnikov. Ena takih je tudi ProBook, serija B, iz katere prenosnike lahko kupimo v treh velikostih. Prvič pri Hewlett Packardu v velikosti 13,3 palca, potem še 14 in pa 15,6 palca, temu primerno so jih tudi poimenovali, 6360b, 6460b in 6560b. Na testu sta se pri nas znašli najmanjša in največja različica.

Ohišji sta temno sivi, na prednji strani je le HP logo. Narejeni sta iz aluminija, delujeta robustno in kvalitetno. Na mizi pa preprosto, elegantno, poslovno torej. V Hewlett Packardu so se očitno pri teh modelih odločili še obdržati zatič za pokrov, kateremu se marsikateri izdelovalec vedno večkrat ogne. Brezčasna klasika dizajna z malenkostnimi posodobitvami. Čemu bi hudo spreminjali nekaj, kar očitno že leta deluje. Škoda le, ker so se tega držali tudi pri debelini prenosnika. Če si želite tanek, lahek prenosnik, HPjevi ProBooki serije B vendarle ne bodo prišli v vaš ožji izbor.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki