HP Probook 6550b in 6555b

Objavljeno: 26.10.2010 | Avtor: Žiga Veber | Kategorija: Prenosni računalniki | Revija: Oktober 2010 | Teme: preizkus, prenosnik, nenehni testi

Preizkušena HPjeva Probooka sta narejena na osnovi ohišja, ki je na pogled zelo podobno tistemu iz Hpjeve najvišje serije Elitebook, ki jo krasi aluminij, le da v tem primeru aluminij nadomešča plastika. Tudi sicer je ohišje nekoliko manj kakovostno kot pri najvišji Hpjevi seriji, vendar kljub temu ne razočara, saj se pokrov odpira lepo, pa tudi nasploh deluje dovolj trdno. Namesto magnetnega zatiča, ki je vgrajen v serijo Elitebook, je tu klasični.

Ko odpremo pokrov, naletimo na sicer kakovosten zaslon, ki pa ni svetleč in tako razprši okoliško svetlobo, a bi si kljub temu želeli nekoliko višjo ločljivost od osnovnih 1366 × 768 pik. Kakovost tipkovnice je dobra, čeprav ne prepriča tako kot pri najboljših konkurenčnih modelih, pa tudi na pogled deluje nekoliko ceneno. Tipke so ravne, vendar med seboj niso fizično ločene, med tipkanjem pa dajejo dovolj povratnih informacij. Hvalimo tudi gumba ob drsni ploščici.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki