HP Photosmart Wireless e-All-in-one

Objavljeno: 26.10.2010 | Avtor: Tadej Beravs | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: Oktober 2010 | Teme: preizkus, tiskalnik, brizgalnik, nenehni testi

Hewlett Packard je v ponudbi večnamenskih naprav Photosmart uvedel novost, oziroma jim je dodal dodatno nalogo. Poleg tiskanja, fotokopiranja in optičnega branja so večnamenske naprave e-All-in-one povezane tudi v splet. Podobno je to storil že Lexmark z modelom Prestige Pro805, ki je pustil mešane občutke. Delovanje novega sistema smo si podrobneje ogledali s preizkusom večnamenske naprave Photosmart Wireless e-All-in-one.

Večjih razlik v primerjavi s predhodnim modelom Photosmart ni, še vedno gre za večnamensko napravo, ki je namenjena nezahtevnim uporabnikom. Kljub temu je tiskalnik v primerjavi s konkurenti razmeroma hiter. Za pet strani navadnega dokumenta porabi le sedemintrideset sekund, za fotografijo, natisnjeno na svetleč papir, velikosti A4, pa tri minute. Barvno fotokopiranje je tudi razmeroma hitro, saj za pet fotokopij porabi manj kot dve minuti, kar je precej hitro tudi v primerjavi z dražjimi konkurenti.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki