HP Photosmart C309a

Objavljeno: 29.9.2009 | Avtor: Jure Forstnerič | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: September 2009 | Teme: preizkus, tiskalnik, brizgalnik, multi, nenehni testi

Večnamenski brizgalni tiskalniki v zadnjem času dobivajo vse več različnih funkcij. S tem izdelovalci ohranjajo tiste najdražje naprave konkurenčne pred cenejšimi. HPjev Photosmart C309a je značilni predstavnik te vrste.

Že sam tiskalnik je povsem polepljen z oznakami, kaj vse zmore. V oči najbolj zbodeta znaka za brezžično povezljivost prek omrežij Wlan in prek bluetootha. Pri slednjem sparimo tiskalnik s telefonom, vse fotografije, ki jih nato pošljemo iz telefona na tiskalnik, pa se tako nemudoma natisnejo. Seveda lahko na tiskalnik neposredno priključimo tudi fotoaparat (vmesnik PictBridge), spredaj pa ima naprava tudi bralnik pomnilniških kartic (SD, MemoryStick, xD, tudi CF). Za bolj običajne oblike povezovanja skrbita omrežni vmesnik in vmesnik USB. Pri opremljenosti lahko pohvalimo tudi samodejni obračalnik, ki ga marsikatera taka naprava nima (medtem ko je samodejni podajalnik za optični bralnik, ki ga ima tudi Photosmart C309a, bolj pogost).

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki