HP Photosmart 7510

Objavljeno: 27.2.2012 11:32 | Avtor: Blaž Hafner | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: Februar 2012 | Teme: brizgalnik, tiskalnik, nenehni testi

HP Photosmart 7510 je zmogljivejši brat modela 5510. Tako kot cenejši član serije Photosmart je oblečen v črno zunanjost in se ponaša z zaslonom LCD, občutljivim za dotik, ki pri modelu 7510 meri 4,3 palca. Del ohišja, na katerem je zaslon, spominja na mobilni telefon ali tablico in je nastavljiv po nagibu. Na žalost ni odstranljiv, kot je bil pri lanskem modelu Photosmart eStation C510, kjer je bil zaslon dejansko tablica z lastno baterijo in operacijskim sistemom Android, ki je skrbel za krmiljenje naprave.

V primerjavi z modelom 5510 je delo s papirjem na neprimerno višji ravni. Kaseta za papir sprejme 145 listov, obenem pa imamo na voljo še kaseto za tiskanje fotografij, velikih 10 × 15 cm, ter odlagalnik, ki je primerno trden in zanesljiv. Vsekakor dobrodošle izboljšave, ki lajšajo delo z napravo. Poleg tega ima Photosmart 7510 tudi obračalnik za tisk na obe strani.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki