HP Pavilion dv6

Objavljeno: 22.12.2009 | Avtor: Žiga Veber | Kategorija: Prenosni računalniki | Revija: December 2009 | Teme: preizkus, prenosnik, nenehni testi

Hewlett Packard je svojo blagovno znamko prenosnikov Pavilion dolgo zadrževal le na drugi strani Atlantika, vsekakor pa zunaj meja Slovenije. In je tako domačim uporabnikom v trgovinah prodajal sicer uradno "poslovne" modele. No, časi se spreminjajo, Pavilioni so zdaj na voljo tudi pri nas.

Model dv6 je zaprt v klavirsko črno ohišje in popestren z različnimi sivimi vzorci in kromiranimi dodatki. Sama kakovost ohišja je zelo dobra, vendar je največja težava ravno to, da se na njem prehitro poznajo tako prstni odtisi kakor tudi prašni delci. Pa tudi v čistem okolju prenosnik (sicer odvisno od okusa) ni med najlepšimi na trgu, saj zaradi številnih kromiranih dodatkov deluje kičasto, k sreči pa zaradi kakovostne izdelave ne tudi ceneno. Kromirana je celo drsna ploščica, ki je izjemno gladka in zelo lepo drsi, vendar se je treba nekoliko privaditi njene lahkotnosti. Ponuja tudi tipko za izklop, ki je dobrodošla ob uporabi miške in naslanjanju rok na prenosnik. Pohvale si zasluži tudi slovenska tipkovnica, ki je dobro vpeta in ponuja dovolj povratnih informacij, poleg tega ji je dodan še nekoliko ožji številski del.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki