HP LaserJet P2015x

Objavljeno: 28.11.2006 03:09 | Avtor: Tadej Beravs | Kategorija: Laserski tiskalniki | Revija: November 2006 | Teme: laser, tiskalnik, nenehni testi

Jesen je prinesla novosti tudi pri Hewlett-Packardu, saj so oktobra predstavili nov modele serije LaserJet P2015. Tiskalniki so nadgradnja modela LaserJet 1320 z malce spremenjeno preobleko in izboljšano zmogljivostjo. Hewlett-Packardov LaserJet P2015 je mogoče kupiti v več različicah privzete opreme, kot je omrežni vmesnik, tiskanje na obe strani in dodaten predal. Nova oznaka "X" pa pomeni vso možno serijsko opremo tiskalnika (vendar ne tudi opremljenosti z dodatnimi pomnilniškimi moduli). LaserJet P2015x ni tako velik, da bi na mizi zasedel preveč prostora, med delovanjem pa ne povzroča odvečnega hrupa. Uporabljati ga je povsem preprosto, za še lažje delo pa so v HP poskrbeli z odlično narejenimi animiranimi navodili o tem, kako uporabljati tiskalnik, kako izvleči papir, ki se je zagozdil, itd.

Namestitev tiskalnika poteka zelo preprosto. Nekoliko večji izziv je lahko samo prvo povezovanje prek omrežne povezave, saj na tiskalniku ni mogoče spreminjati nastavitev. Tako z daljšim pritiskom na gumb natisnemo privzete nastavitve tiskalnika in jih ob namestitvi gonilnikov uporabimo za določanje "lokacije" v omrežju. Za pregledovanje delovanja tiskalnika in spreminjanje nastavitev skrbi programska oprema HP Toolbar FX, ki jo je povsem preprosto uporabljati. Zanimivo, da dostop prek spletnega brskalnika ni mogoč. Tiskalnik je serijsko opremljen s 32 MB pomnilnika, a to za tiskanje večjih bitnih slik ne bo dovolj. Seveda ga je mogoče razširiti, in sicer do največ 288 MB. Dva predala z zmogljivostjo po 250 listov in večnamenski podajalnik za 50 listov je za tak tiskalnik več kot dovolj.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki