HP Deskjet 2515

Objavljeno: 30.10.2012 | Avtor: Jure Forstnerič | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: Oktober 2012 | Teme: brizgalnik, tiskalnik, nenehni testi

HP je pred kratkim predstavil novo pobudo oziroma linijo brizgalnih tiskalnikov z oznako Ink Advantage. Pri tem je glavno vodilo nižji strošek izpisa, kar je bila doslej ena izmed poglavitnih slabosti brizgalnih naprav. Med vstopnimi napravami v tej liniji je tudi preizkušeni model Deskjet 2515.

Ta nadvse enostaven večopravilni tiskalnik zmore poleg tiska še optični bralnik in seveda možnost kopiranja. Namenjen je nezahtevnim domačim uporabnikom, kar je jasno že po videzu tiskalnika. Je razmeroma nizek, seveda nima samodejnega podajalnika za papir. K višini nekaj prispeva le zadnji pladenj, kamor postavimo svež papir, sprednji pladenj, torej ta, na katerega se odlagajo natisnjeni dokumenti, pa štrli iz sprednje strani, oba lahko tudi zapremo. Zadaj najdemo le en vmesnik, klasični USB, kar bo za ciljne uporabnike seveda dovolj - zahtevnejši, ki si morda želijo še omrežnega ali brezžičnega omrežnega vmesnika, pa bodo morali poseči višje po cenovni lestvici. Naprava tudi nima bralnika pomnilniških kartic, na zgornji strani je le majhen zaslon za prikazovanje stanja, ob njem pa nekaj funkcijskih tipk. Pohvalno je to, da lahko kopiramo brez uporabe računalnika, torej le z omenjenimi tipkami na napravi.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki