Epson Stylus SX115

Objavljeno: 22.12.2009 | Avtor: Jure Forstnerič | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: December 2009 | Teme: preizkus, tiskalnik, brizgalnik, nenehni testi

Epsonov nova brizgalna večopravilna naprava, model SX115, meri na najmanj zahtevne uporabnike, ki jim je najpomembnejša predvsem cena naprave. V temu duhu bomo zaman iskali dolg seznam funkcij in lastnosti, ki jih premorejo zmogljivejše, predvsem pa dražje naprave. Da ni samodejnega podajalnika, je seveda jasno, med vmesniki pa je na voljo le USB. Seveda nas ni presenetilo, da niso vključili ne bralnika pomnilniških kartic ne vmesnika PictBridge za tisk neposredno iz digitalnih fotoaparatov. Take dodatke postopoma dodajajo tiskalniki više na Epsonovi lestvici naprav iz serije Stylus.

SX115 je na videz zelo podobna drugim večopravilnim brizgalnikom istega podjetja, denimo modelu SX515W, ki smo ga tudi preizkusili. Govorimo seveda o kakovostni črni plastiki, ki je na zgornjem pokrovu gladka, drugje pa bolj hrapava oziroma mat. Je dokaj kompaktnih mer, nekoliko manjša kot prej omenjeni SX515W, načeloma je zelo podobna predhodniku, modelu SX105. Zadaj nekoliko visoko štrli le pladenj za papir, ki drži razmeroma malo papirja (do sto listov).

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki