Epson Stylus Photo R320

Objavljeno: 23.12.2005 03:13 | Avtor: Matjaž Klančar | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: December 2005 | Teme: tiskalnik, brizgalnik, nenehni testi

Model R300, ki smo ga preizkusili marca 2004, je bil za Epson v marsičem prelomen. To je bil njihov prvi foto (šestbarvni) brizgalnik z ločenimi kartušami, namenjen "slehernikom" in ne le (pol)profesionalcem (takratni model 950). Hkrati je bil eden prvih Epsonovih modelov, ki so zmogli neposredno tiskanje s pomnilniških kartic, in prvi njihov model, združljiv s Pictbridge, torej je omogočal neposredno tiskanje iz novejših fotoaparatov.

R320 je, po skoraj dveh letih, le manjša nadgradnja R300. Razlika je namreč le v tem (poleg nekoliko drugačne zunanjosti), da je sivinski zaslon za izbiro fotografij, ki jih želimo natisniti, nadgrajen. Nadgrajen tako, da je za njim vgrajen še majhen (ampak res zelo majhen - 3 x 2 cm) barvni zaslonček, na katerem vidimo fotografije, preden jih tudi natisnemo. Žal je zaslon zelo slabe kakovosti, prikazana slika pa je zelo mrežasta in nekontrastna.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki