Epson Stylus Photo PX800FW

Objavljeno: 29.9.2009 | Avtor: Jure Forstnerič | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: September 2009 | Teme: preizkus, tiskalnik, brizgalnik, multi, nenehni testi

Stylus Photo PX800FW je še eden izmed tiskalnikov, ki nas želijo prepričati z velikim naborom različnih funkcij. Epson ga predstavlja kot idealno rešitev za vso družino, poudarjajo pa tudi atraktivno oblikovanje. Res gre za eno izmed lepših takih naprav, vsaj takrat, ko je zaprt pokrov samodejnega podajalnika za optični bralnik. Elegantna svetleča črna plastika skriva marsikaj, prvo, kar opazimo, pa je velik, za dotik občutljiv zaslon, katerega diagonala meri skoraj 20 cm.

Kot postaja pri dražjih brizgalnih tiskalnikih navada, je PX800FW opremljen tudi z brezžičnim vmesnikom (podpira standard 802,11 B in G, podpira pa tudi novejši standard N, vendar pri nižji hitrosti). Seveda je tu tudi vmesnik USB, poleg njega pa zadaj opazimo še navadni omrežni priključek, dokupimo pa lahko tudi bluetooth vmesnik. Za tisk na obe strani bomo skrbeli sami, kot smo omenili, pa se na vrhu skriva samodejni podajalnik. Bralnik kartic podpira vse najbolj razširjene kartice, od CF ter SD pa do Sonyjevih MemoryStick in Olympusovih xD.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki