Canon Pixma MX320

Objavljeno: 29.9.2009 | Avtor: Jure Forstnerič | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: September 2009 | Teme: preizkus, tiskalnik, brizgalnik, multi, nenehni testi

Cenejših večopravilnih brizgalnih naprav je na trgu vse polno, cene samih naprav pa so že smešno nizke. Izdelovalci imajo razmeroma veliko modelov, ki se med seboj le malo razlikujejo. Pred letom dni smo preizkusili modela Pixma MX 300 in 310, zdaj pa je prišel k nam na preizkus še MX 320. Slednji je malce hitrejši od prej omenjenih dveh, hkrati pa za nekaj drobiža dražji.

Naprava se uvršča v nižji cenovni rang, poleg tiskalnega dela ima še optični bralnik (zaradi katerega deluje tudi kot kopirni stroj) in faks. Zgoraj je samodejni podajalnik, kar v tem cenovnem rangu še ni povsem razširjeno, premore pa do 30 listov hkrati. Za povezljivost je na voljo le USB, lahko pa dokupimo modul za bluetooth. Spredaj je vmesnik USB (PictBridge), s katerim lahko tiskamo neposredno iz fotoaparatov, če vanj vstavimo kak ključ USB, pa lahko na ta ključ neposredno shranimo dokumente iz optičnega bralnika. Bralnika pomnilniških kartic ni, če bomo želeli tiskati na obe strani, pa bomo morali papir obračati sami.

Zakup člankov

Izberite med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Za daljši zakup pregleda člankov je potrebno biti prijavljen.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki