Canon Pixma MP280 in Pixma MP495

Objavljeno: 26.10.2010 | Avtor: Tadej Beravs | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: Oktober 2010 | Teme: preizkus, tiskalnik, brizgalnik, nenehni testi

Letošnjo osvežitev izdelkov je Canon izvedel nekoliko drugače. V nedogled naraščajoče številke oznak modelov so postale že precej nepregledne, zato so večnamenske naprave ločili v dva razreda z oznako MP in MG. S tem so potegnili nekakšno ločnico med napravami za navadne in za zahtevnejše uporabnike. Poglavitna novost osvežitve izdelkov pa je vpeljava brezžične omrežne povezave (WLAN) z računalnikom oz. mobilnimi napravami pri večini večnamenskih naprav.

Preizkusili smo dve večnamenski napravi, ki spadata v osnovni razred. Canon Pixma MP280 in Pixma MP495 bi se, glede na oznako, morali med seboj precej razlikovati. Dejanska razlika pa je zgolj v brezžični omrežni povezavi, na katero Pixma MP495 opozarja z dodatnim modro osvetljenim napisom, da pa bi bila razlika še rahlo bolj poudarjena, so Pixmi MP495 nadeli svetlečo ohišje, medtem ko ima Pixma MP280 "ceneno" mat ohišje.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki