Canon Pixma iP 4500

Objavljeno: 29.4.2008 09:43 | Avtor: Klemen Stepišnik | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: April 2008 | Teme: preizkus, tiskalnik, brizgalnik, nenehni testi

Kljub temu da so med brizgalniki na zmagoslavnem pohodu večnamenske naprave, določene skupine kupcev ne zanima drugega kot samo kakovosten izpis. V mislih imamo domače uporabnike, ki npr. ne potrebujejo faksa ali optičnega bralnika, oziroma ga že imajo. Hkrati so pripravljeni plačati, da si poleg besedila sem in tja natisnejo kakšno fotografijo - resda precej drago, a na visoki ravni. Tu nastopi Canon s svojo Pixmo iP4500.

Nastopil pa je že leta 2006 z modelom iP4300, ki se od tokrat preizkušenega tiskalnika nič kaj ne razlikuje. Za odtenek so ga pomanjšali, vendar srčike niso bistveno spreminjali. Podobno je z novejšo Pixmo MP610, s katero si sicer deli tiskalniški del. Ob primerjavi hitrosti izpisa tako nismo ugotovili večjih razlik. Nastavili smo srednjo kakovost in pet strani besedila natisnili približno v 30 sekundah. Za izpis fotografij smo zahtevali več - najvišjo kakovost in Canonov foto papir - in za sliko 10 × 15 cm porabili 42 sekund.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki