Brother HL-2240D

Objavljeno: 29.3.2011 | Avtor: Blaž Hafner | Kategorija: Laserski tiskalniki | Revija: Marec 2011 | Teme: preizkus, tiskalnik, laser, nenehni testi

Tiskalnik Brother HL-2240D je del nove serije, za katero Brother ponosno navaja, da obsega naprave, ki so med najmanjšimi na svetu, ko gre za sposobnost tiska na obe strani. Temu bi težko oporekali, saj je ohišje z merami 370 mm × 361 mm × 183 mm nadvse kompaktno in se udobno počuti na pisalni mizi poleg zaslona. Tudi videz je s kombinacijo črne in sive barve dokaj všečen in ne bo kazil urejene delovne površine. Vsi tiskalniki serije HL-2200 so namenjeni predvsem domači rabi in delno manjšim podjetjem in so zasnovani predvsem s tiskanjem besedilnih dokumentov v mislih.

Predal zmore sprejeti do 250 listov, to je tudi največja zmogljivost, saj dokup dodatnih predalov ni mogoč. Večnamenskega podajalnika ni, kar nadomešča namenska reža, v katero lahko ročno vstavljamo liste manjših formatov, a le enega naenkrat. Ta odločitev ohranja nižjo ceno in velikost, zna pa odvrniti nekatere kupce.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki