Brother DCP-J525W

Objavljeno: 27.2.2012 11:48 | Avtor: Jure Forstnerič | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: Februar 2012 | Teme: tiskalnik, brizgalnik, multi, nenehni testi

Brother nam je poslal na preizkus tri tiskalnike, model DCP-J525W pa je tokrat najcenejši izmed njimi. Kljub temu se v Brotherjevi ponudbi postavi nekje na sredino. Gre za razmeroma enostavno večopravilno napravo brez faksa. Žal mu manjka tudi samodejni podajalnik za optični bralnik, glede na ceno pa je tudi razumljivo, da ni vgrajene enote za tiskanje na obe strani.

Kljub enostavnim funkcionalnostim so v Brotherju vključili tudi brezžični omrežni vmesnik, ki skupaj s posebnimi aplikacijami omogoča tudi tisk neposredno z naprav iOS in Android. Za navadno povezavo do računalnika je na voljo USB, ni pa tudi navadne omrežne povezave. Vmesnik USB je, tako kot je pri Brotherju že dolgo navada, postavljen znotraj same naprave, kabel pa speljemo po posebnem kanalu, zaradi tega lahko napravo postavimo bliže k steni. Gre za razmeroma kompakten tiskalnik, sploh po višini. Tako kot dražji brat DCP-J925DW ima tudi ta spredaj barvni, za dotik občutljiv zaslon.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki