Oglasno sporočilo
Objavljeno: 26.11.2021

ZA ŠE VEČJO PRODUKTIVNOST IN VELIKO UŽITKOV OB GLEDANJU VSEBIN

Na poti iz pisarne vas preseneti pozna videokonferenca na katero ste povsem pozabili. Poiščete miren kotiček iz žepa vzamete telefon, se prijavite v klic, na drugi polovici zaslona pa si delate zapiske s pisalom. Tudi tako lahko odslej izgleda uporaba pametnega telefona. A ne kar kateregakoli, saj je Galaxy Z Fold3 5G prvi zložljivi telefon Samsung s katerim lahko uporabljate pisalo S Pen.

VEČOPRAVILNOST V PRAVEM POMENU BESEDE

Novo S Pen Fold Edition pisalo, optimizirano za Galaxy Z Fold3 5G, ki vam olajša, da ostanete produktivni pri uporabi velikega glavnega zaslona pa nikakor ni edina lastnost tega telefona, ki skrbi, da boste pri vašem delu še bolj učinkoviti.

19,3 centimeterski zaslon lahko razdelite na tri aplikacije, preko dodatnih pojavnih oken pa jih lahko odprete še dodatnih pet. Vaš telefon tako zagotavlja enako produktivnost kot PC, a s to razliko, da ga lahko pospravite v žep. Da imate vse aplikacije vedno pri roki poskrbi opravilna vrstica, ki se nahaja ob strani glavnega zaslona in vam omogoča, da aplikacije povlečete in prenesete na želeno mesto.

KINO, DELOVNA POSTAJA IN IGRALNO SREDIŠČE

Ker življenje ni le delo pri podjetju Samsung ob oblikovanju pametnih telefonov veliko pozornosti namenjajo tudi izjemni uporabniški izkušnji pri gledanju in poslušanju najrazličnejši vsebin. Ste ljubitelj filmov in serij ali si na telefonu večkrat ogledate in poslušate kak koncert?

Ko se veliki zaslon odpre kamera pod njim preprosto izgine. Za zares realistično izkušnjo gledanja poskrbi AMOLED brezkončen upogljiv zaslon. Z novo Eco zaslonsko tehnologijo pa je zaslon tudi za 29 odstotkov svetlejši, čeprav porabi manj energije od svojih predhodnikov, pri tem pa velja omeniti tudi gladko pomikanje in hitro interakcijo naprave s super gladko prilagodljivo frekvenco osveževanja 120 Hz tako na glavnem kot zunanjem zaslonu. Za odličen zvok pa skrbijo Dolby Atmos in stereo zvočniki.

Če se z gledanjem vsebin radi razvajate na primer v postelji in ob tem občasno tudi zadremate, vam bo gotovo všeč prostoročni način gledanja. Telefon zgolj prepognete in že lahko gledate svojo najljubšo serijo brez utrudljivega držanja v rokah.

Naj omenimo še da 120 Hz zaslon zagotavlja tekoče igranje iger tako na zaščitnem kot glavnem zaslonu. Zagotavlja gladko gibanje in odzivnost celo med najbolj napetimi trenutki, kar vam zagotavlja veliko prednost pri igranju, od enega zaslona do drugega. 5-nanometrski procesor pa vam zagotavlja še več hitrosti med igranjem.

HITER, VAREN IN ODPOREN

Samsung Galaxy Z Fold3 5G že v imenu poudari, da podpira super hitro omrežje prenosa mobilnih podatkov 5G. Poganjata pa ga najhitrejši čip v Galaxy Z doslej, 5-nanometrski procesor poganjajo posodobljeni GPU, CPU in NPU. Z 12 GB pomnilnika pa vam telefon zagotavlja še več zmogljivosti, da zadovolji vaše potrebe po hitrosti.

Da so vaši podatki vedno na varnem skrbi varnostni sistem Knox, ki deluje v realnem času. Za odklep telefona pa sta na voljo tako stranski prstni odtis kot tehnologija biometričnih podatkov, ki jih z vašega obraza prebere kamera.

Galaxy Z Fold3 5G je tudi prvi zložljiv pametni telefon na svetu, ki je vodoodporen. Izjemno močan, a hkrati lahek Armor aluminijasti okvir je njegova hrbtenica, ki ščiti notranje dele tečaja, ponaša se tudi z najmočnejšim steklom na Galaxy Z telefonu do sedaj. Zunanji zaščitni zaslon in zadnja stran lahko vzdržita udarec, saj je telefon opremljen z Corning® Gorilla® Glass Victus™ steklom, zato lahko vzdrži padce tudi iz 2 metrov.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji