Oglasno sporočilo
Objavljeno: 15.10.2021

Xiaomi filmska čarovnija prihaja v Slovenijo

Globalni tehnološki velikan Xiaomi, v ponedeljek, 18. oktobra, lansira serijo pametnih telefonov Xiaomi 11, z modeloma Xiaomi 11T in Xiaomi 11T Pro, ki bosta inspirirala uporabnike pametnih telefonov in prebudila njihovo kreativnost.

Xiaomi nadaljuje z revolucionarnim razvojem fotografskih in video zmožnosti, ki jih ponujajo pametni telefoni. Časi težke in drage opreme za vrhunske vizualne izdelke postajajo preteklost, saj s serijo Xiaomi 11T, filmska tehnologija postaja dostopna vsem nadobudnim ustvarjalcem.

Družini Xiaomi T11 pa se pridružuje tudi model Xiaomi 11 Lite 5G NE, ki bo v Sloveniji na voljo od novembra. Hkrati pa je izjemno tanek in lahek Xiaomi 11 Lite 5G NE, popoln izbor za uporabnike, ki iščejo vrhunski in eleganten pametni telefon, ki prav tako vključuje inovativne funkcije za ustvarjanje vsebin.

Poleg serije pametnih telefonov pa v prodajo prihaja tudi Smart Air Fryer 3.5L, pametni kuhinjski aparat, ki skrbi za zdrav življenjski slog in Redmi Buds 3, lahke brezžične slušalke z izjemno kakovostjo zvoka.

Telefona Xiaomi 11T in Xiaomi 11T Pro bosta od 18. oktobra na voljo pri A1, Telemachu in Telekomu Slovenije, med tem ko bo Xiaomi 11 Lite 5G NE pri istih operaterjih na voljo od novembra. Tako pametni telefoni kot tudi Smart Air Fryer 3.5L in Redmi Buds 3 bodo na voljo na prodajnem mestu Xiaomi Store v Mariboru in na spletni strani https://mi-store.si/.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

Monitor na Facebooku

Monitor TV na YouTube

bZFLJpOYpt4

  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji