Oglasno sporočilo
Objavljeno: 20.4.2022

Vsi poznajo standard za kibernetsko varnost

Večina podjetij se zaveda težav, ki jih lahko povzročijo okužba z izsiljevalskim virusom ter poskusi napadov z goljufivimi spletnimi stranmi in s prevarantsko e-pošto. Informatiki, ki se ukvarjajo s kibernetsko varnostjo, imajo še boljši vpogled v izpostavljenost kibernetskega prostora, zato poznajo tudi tveganja naprednih dolgotrajnih napadov ter napadov ničelnega dne. In seveda, kaj se zgodi, če programska oprema ni posodobljena.

Vsi vedo, da se pomi ka zaščita od končnih upo-rabniških točk na celotno omrežje in strežniško in-frastrukturo ter v zadnjem času še v oblačne storitve, kot je Microsoft 365. In tudi, da je treba v sistem poslovne kibernetske varnosti vključiti še mobilne naprave. Z njimi namreč uporabniki dostopajo do občutljivih poslovnih informacij, komunicirajo in plačujejo.

Poslovna platforma

Pregovorno je ESET sinonim za kakovostno pro-tivirusno zaščito – že od časov NOD 32. Danes je slika popolnoma drugačna. ESET kot vodilna kibernetska varnostna rešitev iz EU ne ponuja samo odlične zaščite za osebne računalnike, ampak je v samem svetovnem vrhu celovitih kibernetskih varnostnih platform, kar potrjujejo vsi glavni industrijski testi.

Katera IT-ekipa si ne želi obvladovanja kibernetske varnosti za vse svoje informacijske vire na enem mestu ter hkrati avtomatizirati procese nameščanja, upravljanja in vzdrževanja varnostnega sistema?

Poslovna platforma ESET PROTECT Enterprise ob vsem tem nudi tudi zmožnosti XDR za odkrivanje in preprečevanje vdorov ter za odpravo posledic varnostnih incidentov. Poleg tega zagotavlja zaupanje datotek na osnovi sistema ESET Live- Grid®, ki v realnem času spremlja podatke o odkritih grožnjah z vsega sveta. Vse to ob izredni zmogljivosti odkrivanja in minimalni procesni obremenitvi sistema.

www.eset.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji