Oglasno sporočilo
Objavljeno: 21.4.2022 09:31

Vsaka ima svoj faktor - Miška, seveda!

Logitech je predstavil novo ugodno miško, ki vsebuje kar nekaj priboljškov dražjih modelov, hkrati pa je na voljo uporabnikom, ki smo, priznajmo si, različni.

Logitech se zaveda, da nismo vsi enaki, zato so tudi naše dlani različnih oblik in velikosti, predvsem pa na svetu niso le desničarji, ampak nas je 10 odstotkov tudi levičarjev.

Nova brezžična miška Logitech Signature M650 je zato idealna prav za vse, saj je na voljo v dveh velikostih, navadni in večji različici (velikost L). Dodatni tipki »naprej/nazaj«, ki ju običajno pritiskamo s palcem, pa sta na levi ali – pri modelu za levičarje – na desni strani. Miška je na voljo v treh barvah – beli, grafitni in roza –, kar izbiro naredi še zanimivejšo.

Nove miške so dobile tudi nekaj novih lastnosti, ki smo jih še pred nedavnim našli le v najdražjih in najnaprednejših modelih. To je pametni kolešček SmartWheel, ki ima dve vrsti delovanja. Standardni, ki smo ga vajeni že desetletja, ali pa »prosti« način, kjer z enim hitrim potegom koleščka lahko prevrtimo zelo dolg dokument, podobno kot z miško Logitech MX Master 3. Še več, način delovanja koleščka se lahko spremeni samodejno, v odvisnosti od programa, v katerem miško uporabljamo, kar nastavimo v priloženem nastavitvenem programu Options+. Tam lahko tudi prilagodimo delovanje dodatnih tipk – morda bi ju raje kot za premikanje naprej/nazaj uporabili za nastavljanje glasnosti ali katero drugo funkcijo po meri.

Miška Signature M650 je lepo ergonomsko oblikovana in zaobljena, z mehko gumo ob straneh, njene tipke pa so s tehnologijo SilentTouch narejene tako, da so neprimerljivo tišje kot pri večini običajnih modelov. Na računalnik jo lahko priklopimo prek priloženega USB-ključka Logitech Bolt (Windows, Mac, Linux, Chrome OS) ali kar neposredno, prek povezave bluetooth, s katero lahko miško priklopimo celo na tablice iPad , Android ali druge naprave. Napredek je v zadnjih letih nezadržen, zato lahko miška z eno samo baterijo velikosti AA deluje kar dve leti, narejena pa je iz reciklirane plastike PCR, za še večjo skrb za okolje in manjši ogljični odtis. Za vse zgoraj povedano pa pri Logitechu zahtevajo le 45 evrov, kar je številka, ki smo jo še nedavno odšteli za osnovne miške »na žico«.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji