Oglasno sporočilo
Objavljeno: 24.10.2023

Vrhunski zasloni za gledanje vsebin na poti in odlične kamere za snemanje

Potovanja so postala osrednji del sodobnega življenja. Ne glede na to, ali ste na poslovni poti ali ste se po svetu podali turistično, se življenje dogaja med premikanjem. Beremo e-pošto, urejamo dokumente, gledamo razburljive filme in ustvarjamo spomine. V tem članku vas vabimo v svet vrhunskih zaslonov za gledanje vsebin na poti in kamer, ki vam omogočajo snemanje nepozabnih trenutkov, ne glede na to, kam vas pripeljejo vaše avanture.

 

Galaxy Z Flip5: Žepna moč za popotnike

Ko ste na poti, je vsak centimeter vaše torbe ali žepa dragocen. Zato je Samsung Galaxy Z Flip5 idealen sopotnik, saj je dovolj majhen, da se prilega tudi v najmanjšo torbico. Prefinjeno zasnovana naprava ni samo prenosna, temveč tudi nadvse udobna za uporabo. Ne glede na to, ali berete e-knjigo, preverjate e-pošto ali gledate najljubši film, Galaxy Z Flip5 vam omogoča neverjetno izkušnjo na poti.

Ampak, kaj naredi to napravo resnično izjemno? To je njen velik, 8,6 centimerski velik zunanji zaslon. Namesto da bi morali neprestano odpirati in zapirati telefon, lahko zdaj želene vsebine upravljate na zunanjem zaslonu - zajemate slike, preverjate sporočila, sprejemate klice …. Hkrati pa to pomeni, da ste vedno pripravljeni narediti tudi selfi s FlexCam kamero. Enostavno vklopite aplikacijo kamere z bližnjico na zunanjem zaslonu in ujemite edinstveni trenutek.

Galaxy Z Fold5: Nepozabne pustolovščine z velikim zaslonom

Če ste bolj naklonjeni velikim zaslonom in iščete napravo, ki je kos vsem vašim potrebam, potem je Galaxy Z Fold5 odlična izbira. Ta prepogljivi telefon, tanjši in lažji od svojih predhodnikov, je pripravljen na vse vrste avantur.

Njegov izjemen 19,3 centimetrski zaslon vam omogoča večopravilnost kot še nikoli prej. Z možnostjo odpiranja do treh aplikacij hkrati, je vaša produktivnost na poti zagotovljena. In če ste ustvarjalec, boste navdušeni nad zmogljivostmi kamere, ki v kombinaciji z dvema zaslonoma omogoča neverjetno ustvarjalno svobodo.

Ne glede na to, ali snemate osupljive posnetke narave ali svoje prijatelje na potovanju, Galaxy Z Fold5 vam zagotavlja 30-kratno prostorsko povečavo in funkcijo Expert RAW za popoln nadzor nad svojimi posnetki. Kamorkoli vas popeljejo vaše pustolovščine, boste imeli odlično opremo za zajemanje vseh trenutkov.

Z neverjetno svetlim zaslonom in izjemno močno strojno opremo Snapdragon® 8 Gen 2, bo gledanje filmov in igranje iger na poti še bolj vznemirljivo. In z vzdržljivo 4400 mAh baterijo bo vaša zabava trajala dlje.

Ko smo na poti, iščemo naprave, ki nam omogočajo uživanje v vsebinah in zajemanje trenutkov z lahkoto. Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5 izpolnjujeta vse te potrebe, saj združujeta kompaktnost, izjemne zaslone in vrhunske kamere. Ne glede na to, kaj počnete na poti, boste z njimi doživeli nepozabne pustolovščine.

Ne zamudite posebne ponudbe! Kupi enega, razveseli dva

V posebni promociji lahko sedaj kupci ob nakupu pametnega telefona Galaxy S23 serije ali Galaxy Z Flip5 ali Galaxy Z Fold5 prejmejo telefon Galaxy S21 FE, ob nakupu Galaxy Watch6 serije pa za darilo prejmejo tablični računalnik Galaxy Tab A8. Akcija traja od 12. oktobra do 12. novembra 2023 ali do porabe zalog daril. Vse informacije in pogoje najdete na spletni strani Samsung.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji