Objavljeno: 7.8.2005

Voljatelove novosti

Voljatel je s 1. avgustom začel ponujati pakete ADSL in kabelskega dostopa do interneta, povezanih s storitvijo VOLJA IP telefonija. Potem, ko so podpisali vse pogodbe o medomrežnem povezovanju z ostalimi operaterji, so pri Voljatelu že začeli s priklapljanjem prvih naročnikov.

Alternativni telekomunikacijski ponudnik Voljatel je v začetku meseca na svojih spletnih straneh predstavil nove pakete širokopasovnega dostopa do interneta, ki jih sedaj ponuja tudi s storitvijo IP telefonija. Novi paketi imenovani VOLJADSL plus in VOLJA KABEL plus že vključujejo storitev IP telefonija, ki uporabnikom omogoča ugodnejše klicanje v nacionalno in mednarodna fiksna ter mobilna omrežja preko internetnega protokola. IP telefonijo Voljatel ponuja tudi v paketih imenovanih Standardna storitev, za katero se lahko odločijo vsi uporabniki, ki imajo širokopasovni dostop pri ostalih ponudnikih interneta.

Cene paketov VOLJADSL plus se gibljejo med 7.280 in 11.680 SIT, naročniki storitve VOLJA KABEL plus pa lahko izbirajo med paketi od 8.240 do 14.890 SIT za rezidenčne uporabnike in med 11.990 in 22.300 SIT za uporabnike poslovnih paketov.

Na Voljatelu poudarjajo, da imajo podpisane medomrežne povezave z nacionalnim operaterjem, kakor tudi z vsemi tremi mobilnimi operaterji. Naši uporabniki IP telefonije lahko kličejo in so lahko klicani iz nacionalnega in vseh mednarodnih fiksnih in mobilnih omrežij. Na tem mestu želim še poudariti, da je cena minute pogovora v nacionalno omrežje preko storitve IP telefonija zgolj 5,50 SIT, medtem ko za enak klic uporabniki klasične telefonije trenutno plačujejo 6,30 SIT, je povedal direktor Wilhelm Reichmann.

Pri Voljatelu so že začeli priklapljati prve stranke storitve IP telefonija.

http://www.voljatel.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji