Oglasno sporočilo
Objavljeno: 5.9.2022

Video na mobilnikih je dobil novo dimenzijo

Inovacija, ki jo uvaja zastavonoša HONOR 70, bo razveselila vse, ki z mobilniki snemajo video posnetke. Zdaj lahko uporabnik preprosto izbere, katero osebo (od večih) na video posnetku naj telefon spremlja in izostri!

Proizvajalec pametnih telefonov HONOR je našel odlično bližnjico do popolnih video posnetkov, česar bodo veseli predvsem vlogerji. Popolnoma novi HONOR 70 je namreč opremljen z vrhunskim sistemom kamer in programskimi rešitvami, ki naredijo ustvarjanje (in deljenje) kratkih video posnetkov še enostavnejše.

Ena izmed najbolj priljubljenih inovacij v videografiji je vsekakor edinstveni snemalni način, ki v video posnetku poudari eno osebo izmed mnogih (način Solo Cut Mode). Snemanje ene osebe v skupinskem videu (Person Autofocus Tracking Technology) je še posebej primerno za vloganje. A tu se inženirji, ki so razvili premijski HONOR 70, niso ustavili. Ne le, da je uporabniku na voljo snemanje individualnega videa ene osebe, ki je v središču pozornosti, hkrati lahko telefon snema še t. i. skupinski video – ta snemalni način bo še kako razveselil vsebinske kreativce, ki si za svojo zgodbo izberejo enega junaka, a želijo pokazati tudi širšo okolico/družbo, v kateri se nahaja. S funkcijo, poimenovano Seamless Focus Switch, lahko uporabniki zamenjajo osebo oziroma snemalni način v videu z enim dotikom zaslona, kar omogoča kar največ svobode in ustvarjalnosti pri vloganju. Omejitev je po novem le domišljija oziroma kreativnost uporabnika.

Sonyjev novi senzor, HONORjevi algoritmi

Vse našteto je mogoče po zaslugi kar dvojne glavne kamere! Pri njiju HONOR res ni varčeval, saj je v model HONOR 70 vgradil najboljši senzor na trgu ta hip – Sonyjev IMX800. Dvojna glavna kamera z ločljivostjo 54 milijonov pik z zaslonko f/1,9  in popolnoma novim senzorjem IMX800, ki omogoča uporabnikom, da zajamejo več svetlobe za svetlejše in ostrejše fotografije. Mobilnik HONOR 70 je opremljen tudi z ultraširoko in makro (bližinsko) kamero, z ločljivostjo 50 milijonov pik ter zaslonko f/2,2 – ta omogoča, da uporabnik ujame širši kot na fotografiji in naredi neverjetno kakovostne posnetke od blizu. Na prednji strani najdemo še kamero za delanje selfijev (Super Clear Selfie Camera) ločljivosti 32 milijonov pik, ki uporabnikom omogoča delanje čudovitih »sebkov«, z obilo podrobnostmi. Da, to je prava izbira za ljubitelje kakovostne fotografije in predvsem videa.

Presneto dober telefon za 599 evrov!

Prav ste prebrali. Za 599 evrov, kolikor bo osnovni HONOR 70 (v različici z 8 GB pomnilnika in 128 GB hrambe podatkov) stal v Sloveniji, dobite vrhunski telefon. Pa še v paketih domačih operaterjev ga boste našli! Kje so torej varčevali, da so dosegli to izjemno privlačno ceno? Pri zaslonu vsekakor ne, saj je 6,78-palčni zaslon »pasme« OLED in nudi 120 Hz osveževanje, torej je slika na njem preprosto vrhunska, zaslon pa odziven (1920 Hz vzorčenje).

Edina komponenta, ki ni vzeta s povsem vrhnje police, je procesor. HONOR 70 je opremljen z mobilno platformo Qualcomm Snapdragon 778G Plus 5G, ki je še vedno pošteno zmogljiva in odzivna ter kos vsem zahtevam sodobnega uporabnika. V tankem in elegantnem ohišju (telefon tehta ugodnih 178 gramov) je bilo prostora še za baterijo zmogljivosti 4.800 mAh, ki zlahka zdrži cel dan, tudi če (se) večkrat snemamo in fotografiramo (kar bomo vsekakor počeli). Priložen je še hitri polnilnik HONOR SuperCharge, ki ob moči 66 W baterijo od 3 % do 60 % zmogljivosti napolni v samo 20 minutah.

Za piko na i pa HONOR 70 poganja najnovejši uporabniški vmesnik HONOR Magic UI 6.1 z operacijskim sistemom Android 12, ki nudi niz inteligentnih funkcij ter uporabnikom prinaša izvirno, pametnejšo in bolj prilagojeno izkušnjo kot kadarkoli prej. Ne, z HONOR 70 res ne morete zgrešiti.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji