Oglasno sporočilo
Objavljeno: 17.12.2021

Veliki zasloni za veliko zabave

Samsung pregibna telefona Galaxy Z Fold3 5G in Galaxy Z Flip3 5G ponujata izjemno izkušnjo gledanja in poslušanja

Prihaja čas, ko se bomo končno nekoliko umirili in sprostili. Zaradi situacije bomo najverjetneje tudi nekoliko več doma, kot na povsem običajni december. Izkoristimo čas z za druženje z najbližimi, a privoščimo si tudi nekaj časa samo zase in za tisto, kar imamo najraje.

Je kaj lepšega kot dolgo nedeljsko jutro v postelji, ki se zavleče v popoldne. Zunaj mraz in vlaga, notri prijetno toplo, vonj po kavi in kolačkih. Danci temu pravijo hygge. Mi temu pravimo jutro v postelji s pametnim telefonom Samsung in najljubšo serijo, ki ji pogledate na mah. Ali pa zgodnji večer pod odejo in koncertom, ki si ga želite že dolgo pogledati in poslušati, pa nikdar ne najdete časa.

Čudovita slika in izjemen zvok

Samsung pametna pregibna telefona Galaxy Z Fold3 5G in Galaxy Z Flip3 5G ponujata izjemno izkušnjo gledanja in poslušanja. Z Fold3 se ponaša s 19,3-centimetrskim (7,6'') brezkončnim prepogljivim zaslonom AMOLED, ki nima odprtine za kamero, zato lahko uživate v zares realistični izkušnji gledanja. Z Flip3 pa kljub temu, da ga lahko pospravite v še tako majhen žep, ponuja čudovito sliko na kar 17,03 cm (6,7‘‘) zaslonu. Izkušnjo gledanja pa obogatijo še Dolby Atmos in stereo zvočniki.

Slišite samo tisto, kar res želite slišati

Če ne želite motiti okolice ali pa si želite, da hrup okoli v okolju ne bi motil vas posezite po brezžičnih slušalkah Galaxy Buds2, ki omogočajo dobro uravnoteženo kakovost zvoka in obogatijo vsak trenutek vašega zvočnega popotovanja. Uživajte v močnih, globokih basih in jasnih visokih tonih na dvosmernih dinamičnih zvočnikih. Izberite le tisti zvok, ki ga želite slišati. Funkcija Aktivno izničevanje zvoka s pomočjo dveh mikrofonov, ki zaznavata hrup iz okolja, blokira nezaželene zvoke. Hrup v ozadju se lahko zniža za do 98 %, da boste ostali povsem v svetu svoje glasbe, filma, iger, zvočnih knjig in svojih najljubših podkastov.

Dovršen dizajn in odlična vzdržljivost

Galaxy Buds2 so najlažje Samsung slušalke do zdaj, vsaka tehta le 5 g in se udobno prilegaja vašemu ušesu. Mehke in fleksibilne silikonske ušesne konice so na voljo v treh velikostih, tako da vsak lahko najde prileganje po meri.

Prilagajata pa se tudi telefona Galaxy Z Fold3 5G in Galaxy Z Flip3 5G. V prepognenem načinu stojita sama in zato vas nič več ne bo bolela roka ob gledanju dolgega božičnega filma. Brez skrbi pa lahko med gledanjem tudi zadremate, saj sta oba narejena iz najmočnejših materialov do sedaj. Zunanji zaščitni zaslon in zadnja telefona lahko vzdržita udarec, saj je telefon opremljen z Corning® Gorilla® Glass Victus™ steklom, zato lahko vzdrži padce iz 2 metrov in se ponaša s 4-krat boljšo odpornostjo proti praskam kot konkurenčni alumosilikati. Izjemno močan in hkrati lahek je tudi Armor aluminijasti okvir, ki je nekakšna hrbtenica telefona, ki ščiti notranje dele tečaja kot pravi ščit.  Oba telefona pa sta tudi vododporna, kar je v varnem zavetju postelje sicer nepomembno, a lahko se vam na primer pripeti, da vam pade v umivalnik, ko si boste med najbolj napetim prizorom zaželeli še ene skodelice kave.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji