Oglasno sporočilo
Objavljeno: 31.8.2021

V novem Monitorju - test televizorjev

V novi številki Monitorja, ki je izšla danes, je glavna tema test televizorjev. Preizkusili smo modele OLED, QLED, LED in celo miniLED, vseh ključnih slovenskih proizvajalcev. S cenami od 500 do 5000 evrov.

Preberete si lahko še, kako je videti telefon, ki se raztegne v tablico in kako je videti telefon, ki se zloži. Samsung Galaxy Z Fold3 in Z Flip3

Igrice, ki to niso - ste vedeli, da je najboljši evropski e-športnik v igri Fortnite 16-letni Slovenec, njegova najvišja nagrada za zmago pa je znašala dobrih 120 tisoč evrov?

Kako se podjetja borijo proti blokadi oglasov? Oglasi so denar (tudi za Monitor, da ne bo pomote!), oglasi so tudi moteči - kako najti vmesno rešitev?

Kvantni računalniki, ki sedejo v žep. Kvantni računalniki so v desetletju prehodili osupljivo pot do 66 kubitov, a še vedno ostajajo na ravni prototipov. Rešujejo probleme, s katerimi se učimo njihovih lastnosti, medtem ko zasedajo cele sobe in zahtevajo vsak svojo specifično programsko opremo. A premiki se dogajajo na vseh področjih: pri zmogljivosti, miniaturizaciji in univerzalnosti.

Kako doma sestaviti dron? Resda lahko kupite že narejenega, toda zakaj ga ne bi naredili iz, denimo elektromotorčkov, ki so vam ostali v starih podatkovnih diskih?

In še:

- kako razkrinkati Facebook?

- test novega Apple iPasa

- test telefonov Realme

- test konceptnega prenosnika Acer

- test pametnih ur Amazfit

- test "pametnega" projektorja Anker Nebula

- test novega operacijskega sistema za Synology NAS - DSM 7

  

V poslovni prilogi Monitor Pro pa tokrat o poslovni programski opremi in računalništvu v oblaku.

  

Naslednja številka Monitorja izide 23. septembra.

Naročite se na Monitor!

Vabimo vas, da se naročite na klasično ali digitalno različico Monitorja, ali pa aktualno "papirno" različico kupite v naši spletni trgovini. Monitor je v obliki HTML na voljo tukaj: www.monitor.si/revija/september-2021

Postopek je enostaven – zahteva le nekaj klikov, kreditno kartico ali Paypal. Ali pa elektronsko sporočilo na narocnine@mladina.si.

Hvala.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji