Oglasno sporočilo
Objavljeno: 15.4.2022 13:57

Upravljanje storitev tiskanja. Nov standard, ki zadovolji tudi najbolj zahtevnega uporabnika!

V podjetju zagotovo uporabljate vsaj eno tiskalno napravo. Ampak ali ste se kdaj vprašali, koliko obremenitev zahteva brezhibno delovanje tiskalnika? Tudi v primeru, ko tiskalnik najemate? Od serviserjev, ki so zadolženi za vzdrževanje, rezervnih delov in popravil, nameščanja, programiranja in posodobitev. Do nakupa kartuš in papirja za tiskanje. Vse skupaj je časovno in stroškovno obremenilno za podjetje ali posameznika, ki mora skrbeti za nemoteno delovanje tiskalnika.

V podjetju Optiprint so razvili rešitev. Celovito upravljanje tiskanja, ki predstavlja več kot le najem tiskalnika. Gre za storitev v katero je vključeno vse brezskrbno tiskanje, kopiranje in skeniranje. Uporabniku ni potrebno skrbeti za nič drugega kakor vsebino tiskanja.

Celovito upravljanje tiskanja

Celovito upravljanje tiskanja je Optiprintova storitev, ki podjetjem pomaga znižati operativne stroške tiskanja tudi do 30%. Vključuje kombinacijo različnih storitev, programskih orodij in prilagojenih rešitev z namenom optimizacije tiskanja v podjetju. 

Optiprint izboljša uporabniško izkušnjo tiskanja in doseže prihranke z optimizacijo naprav, ki so nameščene na posameznih oddelkih v podjetju. Storitev vključuje oceno porabe tiskanja, namestitev in vzdrževanje strojne opreme.

Celostno upravljanje tiskanja zagotavljajo tako, da v storitev najema vključujejo vzdrževanje tiskalnika, vse rezervne dele in neskončno barvno kartušo. Storitev vključuje celostno podporo, takojšnjo tehnično razrešitev na daljavo in odziven servis, ki težave na terenu razreši še isti dan.

Optimizacija tiskanja ob brezskrbni uporabi

Brezskrbnost in optimizacija tiskanja sta osrednja cilja Optiprintovega celovitega upravljanja tiskanja. Optimizacija je zasnovana tako, da pripomore k čim boljšemu izkoristku tiskalnika v posameznem oddelku in njegovi brezskrbni uporabi. Glede na potrebe tiskanja, skeniranja in kopiranja, v posamezen oddelek namestijo najprimernejšo napravo, ki bo maksimalno izkoriščena, temu primerno pa bo prilagojen strošek njene uporabe.

Kako upravljanje storitve tiskanja v resnici deluje?

Ob obisku podjetja Optiprintovi svetovalci ocenijo izkoriščenost tiskalnikov ali multifunkcijskih naprav, ki so trenutno v uporabi. Na podlagi informacij, ki jih pridobijo iz omrežja, kamor so priključeni tiskalniki, ovrednotijo porabo tiskanja v podjetju. Na ravni vsakega oddelka nato ocenijo potrebo po tiskanju. Ustvarijo optimalno shemo izbranih tiskalnikov ali mulfitunkcijskih naprav po oddelkih in jih prerazporedijo glede na porabo. S tem pristopom se izognejo namestitvam tiskalnikov, katerih funkcionalnosti niso izkoriščene. Podjetje pa ob zagotavljanju brezskrbnega tiskanja realno plačuje le toliko, kolikor uporablja. 

S storitvijo do višje produktivnost v podjetju

Celovito upravljanje tiskanja dviguje produktivnost v podjetju, saj stremi k učinkovitemu izkoriščanju sredstev. Največja dodana vrednost je brezskrbnost, ki podjetje razreši vseh obveznosti povezanih s tiskalnikom. Zaposleni se izognejo načrtovanemu nakupovanju kartuš, saj je neskončna barvna kartuša vključena v najem tiskalnika. Izognejo se stroškom popravil, nakupa rezervnih delov in vzdrževanja. Vse to doprinese k izjemnemu prihranku časa, sredstev in dvigu učinkovitosti v podjetju. Zaposleni se  v celoti posvetijo svojemu delu. Prav tako so stroški tiskanja vsak mesec fiksni, kar pomeni, da jih podjetje lažje predvidi in načrtuje porabo operativnih stroškov.

Optiprint rešitev je več kot le najem!

Optiprintova storitev presega najem tiskalnika, saj zagotavlja vse-v-enem. V strošek najema so všteti stroški namestitve tiskalnika, njegovo vzdrževanje, servisiranje in menjave vseh rezervnih delov. Rešitev vključuje neskončno barvno kartušo in tudi vse stroške, ki so zajeti v dopolnjevanje kartuše. Razvit imajo informacijski sistem, povezan z aplikacijo Mighty Fields, preko katere zagotavljajo diagnostiko, preventivni pregled in lažje servisne zahtevke na daljavo.

Ste vedeli? Neskončna barvna kartuša je Optiprintova inovacija.

Ključna ideja Optiprinta je bila približati kakovostno barvno tiskanje vsakemu uporabniku. Zato so razvili produkt neskončne barvne kartuše. Gre za inovacijo neprekinjenega dotoka črnila, ki tiskalniku omogoči tiskanje kar do 40.000 barvnih kopij. Z neskončno barvno kartušo so v Optiprintu uspeli znižati stroške barvnega tiskanja in ga izenačili s črno-belim. Tako so ugodili začetnemu poslanstvu in barvno tiskanje omogočili vsakomur.

Celovita storitev in prisotnost po vsej Sloveniji. Lokalni serviser le korak stran.

Ste vedeli, da je Optiprintov lokalni serviser od uporabnika v povprečju oddaljen največ 20 km? Ena izmed največjih konkurenčnih prednosti Optiprinta je lokalna prisotnost, ki ponuja visoko odzivnost in razvoj osebnega odnosa z uporabniki. Optiprint deluje na podlagi franšiznega poslovnega modela in nudi storitev brezskrbnega tiskanja v vseh regijah po Sloveniji. Ne glede na lokacijo in organizacijo poslovanja so uporabniki deležni kakovostne storitve nameščanja in servisiranja s strani lokalnega serviserja, ki še v istem dnevu razreši vsakršen problem.

Rešitev za mala, srednja in velika podjetja

Optiprint rešitev je idealna za širok spekter uporabnikov. V ponudbi imajo enostavne tiskalnike, multifunkcijske naprave in velike kopirne stroje. Optiprintova rešitev je primerna za:

  • Samostojne podjetnike
  • Mikro podjetja
  • Mala podjetja
  • Srednje velika podjetja
  • Velika podjetja.

Bi moralo tudi vaše podjetje razmisliti o najemu Optiprint rešitve?

Optiprint je sinonim za brezskrbno izkušnjo tiskanja, kopiranja in skeniranja. Podjetje verjame v kakovostno storitev, zato ponuja brezplačen in popolnoma neobvezujoč preizkus tiskalnika ali multifunkcijske naprave. O brezskrbnosti se prepričajte tudi vi in jih preizkusite. Več informacij pridobite na www.optiprint.si. Pokličite Optiprintove svetovalce na 0590 75 455 ali jim pišite na prodaja@optiprint.si.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji