Oglasno sporočilo
Objavljeno: 8.5.2023

TOGETHER IN EXCELLENCE

Vabljeni na 5. konferenco TOGETHER IN EXCELLENCE – SKUPAJ DO ODLIČNOSTI 2023, ki jo organizirata neprofitni združenji itSMF Slovenija in PMI Slovenija. Konferenca je namenjena projektnemu vodenju in upravljanju storitev IT ter se uveljavlja kot ena največjih tovrstnih prireditev z mednarodno udeležbo. Letos bo potekala 17. maja v konferenčnih prostorih Hotela Radisson Blu Plaza v Ljubljani.

Na konferenci se bodo obravnavale številne teme, povezane s projektnim managementom in upravljanjem storitev IT, med drugim vpliv umetne inteligence na vodenje projektov, upravljanje izkušenj, uresničevanje koristi, disciplinirano agilno izvajanje ter zagotavljanje vrednosti digitalnih storitev. Med govorci se bodo zvrstili vrhunski strokovnjaki in praktiki s področja projektnega managementa in upravljanja storitev IT iz ZDA, UK, Avstrije, Madžarske ter Slovaške.

Poleg aktualnih predavanj boste lahko prisluhnili tudi razmišljanjem okrogle mize, kjer bodo govorci razpravljali o aktualnih izzivih, ki jih s seboj prinašajo tehnološke spremembe in potrebe organizacij po večji agilnosti ter upravljanju sprememb. Organizirano bo  poslovno mreženje, kjer boste lahko spoznali druge udeležence in izmenjali izkušnje. Ne zamudite druženja s predavatelji na večerji, kjer boste imeli priložnost iz prve roke spoznati njihove izkušnje in mnenja.

Pohitite s prijavo in si zagotovite svoje mesto na konferenci. Za več informacij o konferenci obiščite spletno stran https://togetherinexcellence.si.

Lepo vabljeni!

Neprofitni združenji itSMF Slovenija in PMI Slovenija

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji