Objavljeno: 7.10.2006

ThinkCentri s Core 2 Duo pri nas

Nedavno predstavljeni družini A in M poslovnih namiznih računalnikov Lenovo ThinkCentre sta odslej na voljo tudi v Sloveniji. Novi računalniki prvič ponujajo procesorje Intel Core 2 Duo, ki so na voljo v modelih M55p, M55, M55e, A55 in A53. Poleg najnovejših Intelovih procesorjev so na voljo še starejši: Pentium D, Pentium 4 in Celeron D.

Novi modeli so opremljeni s programskimi orodji ThinkVantage, ki poskušajo odpraviti težave z računalnikom brez uporabe servisnega centra. Vsi računalniki ThinkCentre iz serije M in A ponujajo kovinsko ohišje in pogone, ki se jih da odstraniti brez orodja. Obe seriji lahko poganja operacijski sistem Microsoft Vista ter sta oblikovani tako, da podpirata programsko opremo sedanjosti in prihodnosti. M55p s tehnologijo vPro omogoča dostop do računalnika na daljavo, četudi je le-ta ugasnjen ali pa se operacijski sistem ne odziva.

Novi namizni računalniki ThinkCentre iz serije M in A so že na voljo. Cena serije M se začne pri 142.000 SIT, serije A pa pri 95.000 SIT.

www.lenovo.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji