Oglasno sporočilo
Objavljeno: 20.11.2023

Tehnološka senzacija leta! Game Changer E-Commerce & Fintech Ljubljana, osrednji dogodek v svetu spletne trgovine in finančne tehnologije prihaja v Slovenijo!

Game Changer E-Commerce & Fintech je prva velika tehnološka konferenca v Sloveniji, ki združuje e-trgovino in fintech. Game Changer označujejo 3 besede: uporaben, napreden in inovativen. Vzemite si čas in ugotovite, v katero smer se premika ta svet.

Konferenca Game Changer E-Commerce & Fintech bo 4. 12. 2023 v ljubljanski Cukrarni na enem mestu združila sedanjost in prihodnost spletne trgovine in finančne tehnologije. Povezala bo predstavnike tehnološke industrije, znanosti, institucij, poslovnih skupnosti, študente in posameznike, ki že sodelujejo ali pa nameravajo sodelovati v dinamičnem procesu digitalne transformacije.

Game Changer E-Commerce & Fintech je prva konferenca o e-trgovini in finančni tehnologiji, ki spodbuja poslovne priložnosti z novimi priložnostmi za transformacijo. Z vidika finančne tehnologije in e-trgovine se osredotoča na vsa napredna tehnološka področja, kot so umetna inteligenca, WEB3, kibernetska varnost, igrifikacija, družbeni mediji, Saas in trženje.   

Celodnevni program se bo odvil v dveh dvoranah, razstavnem območju in investitorski coni, na dogodku pa pričakujemo več kot 400 obiskovalcev in več kot 40 panelistov in predavateljev, vodilnih strokovnjakov na svojih področjih.

Pomemben vidik konference je tudi trajnost, ki je vpeta že v fazo načrtovanja. Game Changer se je namreč pridružil veliki globalni pobudi za trajnost v industriji dogodkov. 

Do vstopa na dogodek vas loči le en klik.

DVORANA 1

SPREMEMBE V SVETU SPLETNE PRODAJE

Uvodnemu pogovoru o umetni inteligenci in naslednjih generacijah e-trgovine sledijo razprave o vlogi družbenih omrežij kot orodju za spletno prodajo in novih strategijah za grajenje skupnosti, nato pa se posvetimo trendom in izzivom zbiranja osebnih podatkov strank, obogateni resničnosti ter najnovejšim trendom na področju pakiranja in dostave izdelkov.

DVORANA 2

PREMIKI NA PODROČJU FINANČNE TEHNOLOGIJE

Pester program se začne s temo regulativne tehnologije in vloge blockchain-a, preko umetne inteligence v finančni industriji kot ključnega orodja za preoblikovanje procesov, rasti segmenta alternativnega financiranja, novega vala vgrajenih financ in rešitev SaaS, do novih priložnosti, ki jih igrifikacija prinaša v fintech industrijo.

BOŽIČKOV AFTER

Po zaključku rednega dela programa bodo udeleženci in obiskovalci konference uživali na Božičkovi zabavi, kjer bodo ob dobri glasi in v sproščenem vzdušju sklepali nova poznanstva in navezovali stike.

V zgolj 8 urah bodo obiskovalci prejeli dragocene informacije, ki jim bodo pomagale izkoristiti vse priložnosti tehnološkega napredka, poleg tega pa se bodo tudi odlično zabavali! Posebna zahvala vsem partnerjem in prijateljem ki nam pomagajo, da Game Changer E-Commerce & Fintech zavzame svoje mesto na tehnološkem zemljevidu Srednje Evrope.

Več informacij o konferenci najdete tukaj.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji