Objavljeno: 14.12.2000

Tehnične dveri

Prodajne dveri (portali) so očitno prišle v modo tudi v Sloveniji. 13. decembra podjetje Quantum predstavilo svoj www.tehnika.net.

www.tehnika.net želijo postati osrednje blagovno-informacijske dveri, v katerih bodo spletni obiskovalci lahko kupovali različne tehnične izdelke (tudi belo tehniko in klimatske naprave). Računalniške izdelke pokriva kar samo podjetje Quantum, za druga področja pa so že uspeli pridobiti 11 partnerjev, ki skupaj ponujajo 1000 izdelkov 63 blagovnih znamk. Po besedah direktorja Quantuma med računalniškimi podjetji ni bilo večjega interesa za sodelovanje, saj ima že skoraj vsako večje računalniško podjetje v spletu lastno trgovino.

Avtorji dveri poudarjajo, da je njihova naloga predvsem promocijska (za projekt je predvideno 160 milijonov tolarjev), s prodajo pa se ukvarjajo partnerji sami. Zaenkrat je naročene izdelke mogoče plačati le po povzetju, v pripravi pa je tudi podpora plačevanju s kreditnimi karticami. Stroški dostave so vključeni v ceno. Začetek vračanja investicije je predviden v letu in pol.

www.tehnika.net

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji