Oglasno sporočilo
Objavljeno: 3.5.2023

Revolucija procesa oblikovanja izdelkov

En vir informacij za vse ekipe in oddelke pomembno zmanjša tveganje za napake in zamude.

3DEXPERIENCE Works upravljanje podatkov je napredna in inovativna rešitev, ki ima potencial, da spremeni način, kako organizacije pristopajo k oblikovanju in razvoju izdelkov. S svojimi zmogljivimi funkcijami upravljanja podatkov, upravljanja delovnih tokov in sodelovanja ponuja organizacijam orodja, ki jih potrebujejo za optimizacijo procesa razvoja izdelkov ter izboljšanje učinkovitosti procesa razvoja izdelkov.

Oblikovanje in razvoj izdelkov sta zapleten proces, ki zahteva visoko raven sodelovanja in koordinacije med različnimi ekipami ter oddelki. Tu pridejo na vrsto rešitve za upravljanje podatkov o izdelkih, ki zagotavljajo centralizirano platformo za njihovo organizacijo ter s tem poenostavijo proces razvoja izdelkov. Ena najnaprednejših in najbolj inovativnih rešitev na trgu je 3DEXPERIENCE Works upravljanje podatkov, ki ga je razvilo podjetje Dassault Systemes.

3DEXPERIENCE Works upravljanje podatkov je močno orodje, ki omogoča oblikovalcem izdelkov, inženirjem in vodjem dostop do podatkov o izdelkih in njihovo upravljanje v enotnem, unificiranem okolju. Ta rešitev ponuja celovit nabor funkcij, vključno z upravljanjem podatkov, s kontrolo različic, z upravljanjem delovnih tokov in orodji za sodelovanje, ki pomagajo organizacijam optimizirati proces razvoja izdelkov in izboljšati njegovo učinkovitost.

Ena ključnih funkcij 3DEXPERIENCE Works upravljanja podatkov je sposobnost upravljanja in organiziranja velike količine podatkov o izdelkih, vključno s CAD-modeli, z risbami, dokumenti in drugimi vrstami podatkov. To omogoča ekipam za razvoj izdelkov enostaven dostop do podatkov o izdelkih in njihovo deljenje, kar odpravlja potrebo po več različnih lokacijah podatkov in zmanjšuje tveganje za izgubo podatkov ali napake pri različicah.

Druga velika prednost 3DEXPERIENCE Works upravljanja podatkov je njegova sposobnost upravljanja zapletenih delovnih tokov in odobritev. Rešitev omogoča ekipam, da definirajo in avtomatizirajo proces razvoja izdelkov, zagotavlja, da se opravila zaključijo pravočasno in da so vsi udeleženci seznanjeni z napredkom projekta. To pomaga organizacijam izboljšati hitrost in učinkovitost procesa razvoja izdelkov, hkrati pa zmanjšuje tveganje za napake in zamude.

Poleg tega je 3DEXPERIENCE Works upravljanje podatkov zasnovan v oblaku, kar pomeni, da lahko dostopamo do podatkov o izdelkih in jih delimo kjerkoli in kadarkoli, s komerkoli, ki ima potrebna dovoljenja. To omogoča brezhibno sodelovanje oddaljenim ekipam in izboljšuje celotno prilagodljivost procesa razvoja izdelkov.

Za več informacij se obrnite na pooblaščenega prodajalca, podjetje SolidWorld iz Radomelj.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji