Oglasno sporočilo
Objavljeno: 25.10.2021

Privoščite si domače štruklje

Štruklji so zelo priljubljeni, saj so tradicionalna slovenska jed, enostavno pa jih lahko pripravimo kot prilogo, kot samostojno glavno jed ali kot sladico. Zato so v Mercatorju v sodelovanju z Žitom v projektu Moje znamke pripravili slovensko klasiko z modernim pridihom - štruklje s slovensko skuto in malinovim polnilom.

Žitove zamrznjene štruklje le položimo v rahlo slano vrelo vodo, premešamo in ob rahlem vrenju kuhamo 20–25 minut. Kuhane odcedimo in postrežemo po želji. Priprava je res hitra in enostavna, jed pa okusna in prijetno nasitna. Žitovi štruklji z malino in slovensko skuto so bogatega okusa, zato jim dodamo samo drobtine, prepražene na maslu.

Moje znamke

Mercator z največjimi slovenskimi in regionalnimi dobavitelji razvija posebno ponudbo Moje znamke in kupcem ponuja nove izdelke tradicionalno naših blagovnih znamk. Mercatorjeva strategija namreč temelji na dolgoročnih odnosih z lokalnimi in regionalnimi dobavitelji in je tako ključna za razvoj slovenskih dobaviteljev in dobaviteljev v regiji kot za nadaljnji razvoj lokalne proizvodnje in skupnosti.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji