Oglasno sporočilo
Objavljeno: 16.1.2023 10:00

Preprosto učinkovito dokumentno poslovanje

Vsako podjetje je zgodba zase, vsaj kar zadeva notranje procese in delo z dokumenti. Kar resnično potrebuje, so nadvse prilagodljive rešitve. Na te stavi tudi Toshibin oddelek ITAMS.

Digitalizacija močno spreminja poslovanja podjetij in rabo tehnologije. To je še toliko bolj očitno na področju tiskanja.

Zakaj bi delali enako kot drugi?

Tudi to so se vprašali inženirji podjetja Toshiba. Vsako podjetje ima namreč različne zahteve pri poteku dela. Da bi ustvarili čim bolj optimalno dokumentno okolje posameznega podjetja, podjetje Toshiba Tec in njegov interni oddelek informatike, poimenovan IT Application Management & Support (ITAMS), že dlje časa utirata nov pristop: Toshibini strokovnjaki upoštevajo zahteve strank po optimizaciji procesov dela z dokumenti, programirajo individualne rešitve ter jih implementirajo v obstoječe poslovno okolje. Takšna rešitev je podjetju pisana na kožo, saj se popolnoma ujema z delovnimi in dokumentnimi tokovi v podjetju. Kaj torej Toshiba počne drugače?

Prilagodljiva digitalizacija dokumentov

e-ScanFlow je zmogljiva aplikacija za digitalizacijo dokumentov z večopravilnimi napravami. S standardno funkcijo skeniranja na omrežne lokacije in z integriranim skrbni- štvom uporabnikov ponuja vrsto možnosti za hitro in enostavno optimizacijo delovnih tokov skeniranja. Poleg tega e-ScanFlow vklju- čuje tudi funkcijo OCR za ustvarjanje PDF, po katerih je mogoče iskati, obliko zapisa pa prilagoditi zahtevam posameznih strank. Razširitev standardne funkcionalnosti pa omogo- ča celo prenos podatkov z digitaliziranih dokumentov neposredno v poslovno programsko opremo.

Orodje e-FileWatcher uporabnikom omogoča spremljanje map, e-poštnih predalov in pretočnih virov podatkov ter pridobivanje dokumentov v skladu z definiranimi pravili (npr. računi gredo v računovodstvo in k posameznemu naslovniku).

Delovanje naprav po meri

K bolj produktivnemu delu zaposlenih ogromno prispeva tudi uporabniški vmesnik na napravah, ki ga je moč prilagoditi posameznemu uporabniku ali skupini uporabnikov.Tako ima uporabnik, ko se prijavi v napravo, že takoj na voljo svoje najpogosteje uporabljane funkcije in naslove (naprave poleg imenika strežnika Exchange poznajo celo vtičnik za Gmail), prav tako pa lahko s preprostim klikom na »makro funkcijo« zažene tudi kompleksnej- ša opravila. Za piko na i ima seveda lahko nastavljeno tudi najljubše ozadje.

Da so pri Toshibi resnično mislili na vse, dokazuje funkcija e-Advertiser, ki jo podjetje lahko uporabi v namene obveščanja – npr. zaposlene obvešča o čemerkoli, številna podjetja jo uporabijo celo za prikaz dnevnega menija v menzi!

Po Toshibo k Tiftu

Tift, d. o. o., je specializirano podjetje za industrijske in poslovne tiskalniške rešitve. Prek celovite ponudbe izdelkov vodilnih svetovnih proizvajalcev in kakovostnih inženirskih, programskih in vzdrževalnih storitev zagotavlja rešitve, ki so povsem prilagojene poslovnim procesom stranke. Tift strankam omogo- ča visoko stopnjo produktivnosti na vseh ravneh poslovanja ob optimalni kakovosti izpisov, nizkih stroških in kar najmanjših okoljskih obremenitvah. Več informacij najdete na spletni strani www.tift.si.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji