Oglasno sporočilo
Objavljeno: 5.7.2024

Pozabite na govorice o sistemu Windows 12 ! Ali ste res ugotovili, kako nadgraditi Windows 11?

 

Operacijski sistem Windows 11 se približuje triletnici izida in očitno je dosegel rekordno število uporabnikov - vsaj po podatkih enega od analitičnih podjetij skoraj 30 % vseh osebnih računalnikov z operacijskim sistemom Windows zdaj uporablja Windows 11.

Toda ali ste res ugotovili, kako posodobiti Windows 11? Zdaj vam lahko Keysoff omogoči dostop do nadgradenj sistema Windows 11 za samo 13,66€. Windows 11, ki je zasnovan za oddaljeno in hibridno delo, ponuja uporabniško izkušnjo z estetsko privlačnim vmesnikom. Ta posodobitev racionalizira vaš delovni proces in močno poudarja napredno varnost, saj vključuje funkcije, kot sta šifriranje BitLocker in strojna izolacija. Številne plasti preverjanja pristnosti zagotavljajo zanesljivo zaščito vaših ključnih podatkov.

Windows 11 Pro (potrebna je kuponska koda SM50) vam ponuja veliko možnosti za raziskovanje, ključne točke pa so, da je to odličen operacijski sistem za lastnike podjetij, delavce na daljavo, študente in celo igralce iger.

Če vas skrbi kibernetska varnost, si oglejte šifriranje naprav Bitlocker, funkcijo zbujanja in zaklepanja ter podporo za biometrično prijavo.

Študentje, preverite, koliko časa lahko prihranite z vprašanji, ki jih zastavite neposredno Windows Copilotu, integrirani umetni inteligenci, ki vam lahko pove nekaj o vaši napravi ali vam pomaga pri učenju.

Še posebej delavci na daljavo bodo morda uživali v naprednih orodjih za hitre postavitve, izboljšano glasovno tipkanje in namizja. Igralci pa bodite pozorni na DirextX 12 Ultimate in preverite, koliko več lahko naredite s svojim računalnikom.

 Še ena prava nadgradnja računalnika lahko popolnoma spremeni vaše delo in proračun. Če Microsoft 365 zamenjate za Microsoft Office 2021 (potrebna je kuponska koda SM62), lahko ohranite produktivnost brez mesečnih naročnin.

 Ali je Microsoft Office vreden svoje cene?

Začetni stroški za nakup Microsoft Office so morda nekoliko višji od mesečne naročnine na Microsoft 365, vendar boste plačali le enkrat. Nikoli. Potem so vam Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote, Publisher in Access na voljo vse življenje. Namestite jih v en računalnik in to je to. Te aplikacije lahko uporabljate v službi ali doma. So vaše.

 Glavna razlika med Microsoft 365 in Microsoft Office 2021 je različica vaših aplikacij. 365 ima najnovejše. Aplikacije Office 2021′ so iz leta 2021, vendar še vedno delujejo skoraj enako.

Poskrbite za to nadgradnjo proračuna, dokler lahko

Windows 11 Pro in Microsoft Office 2021 se ne bosta nikamor premaknila, a ta izjemno nizka cena zagotovo.

Le še do 21. julija do 23:59 po slovenskem času lahko za 38,59€ kupite paket Ultimate Microsoft Office Pro Bundle. Potrebna je koda kupona "SM62".

Kako plačati?

  1. Dodajte izdelek v košarico, vnesite kodo kupona in po potrditvi kliknite "Pojdi na blagajno".

2.

     2.  Po vnosu potrebnih podatkov kliknite "cwalletco" in izberite način plačila.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji